2777
2789
عنوان

رابطه

994 بازدید | 58 پست

ببخشید خانم ها من ۲۷ سالمه هنوز ازدواجنکردم و باکره ام اما یه مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده

من از یه چیزی ازواج خیلییی بدممیاد و خجالت میکشم اصلا دوست ندارم مثلا موقع رابطه شوهر ادم باسن ادمرو ببینه بدم میاد

اصلا این مسئله ذهنم رو خیلی مشغول کرده

مسئله بادشکم هست اینکه باید خیلییی رعایت کنی جلو شوهرت

من نمیدونم اونایی که متاهل چه طوری واسشون سخت نیس اینا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه ازدواج همینه باید همو ببینین ولکن بابا

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ولی من به چشمات نگاه کردمو فهمیدم عشق ینی چی اگه بهم بگن بهترین روز زندگیت چه روزیه میگم همون روزی ک با تو شروع کردم تو شدی دلیل خوشحالی این دختر))) همونی ک قبل تو من فقط ی دختر افسرده بودم ولی وقتی تو وارد زندگیم، شدی بهم یاد دادی زندگی هم قشنگیای خودشو داره و تو هم قشنگیای این زندگی هستی همیشه دلم میخواد زودتر اون روز برسه ک دستتو بگیرم تو دستم و بگم بلاخره بهم رسیدیم اگه قراره لباس عروس بپوشم فقط واسه تو میپوشم وگرنه اگه تو نباشی تو زندگیم من چرا باید زندگی کنم؟ هیچ وقت فکرش نمیکردم عشق ی نفر باعث بشه اینقدر دنیارو قشنگ ببینم🤍من حتی بخاطر تو هم ک شده از خودم میگذرم انقدر ک بودن کنارت خوبه و بهم حس خوبی میده..... وقتی به این فکر میکنم چی میشه اگه یروزی از هم جدا بشیم حالم خیلی بد میشه تو باعث این همه احساسات شدی حال خوبم حال بدم همش به تو بستگی داره اگه تو نباشی؟؟ من چرا باید تو زندگی نفس بکشم اره شاید یکی این متن منو بخونه فکر کنه من دیوونم اما خب دختری که عاشق میشه همینجوری میشه🙂 شاید وقتی ک تو رفتی سربازیو ورگشتی بیای تن دختری ک برات اینقدر صبر کرد لباس عروس بپوشی قشنگه ها؟؟؟ من حتی موقع نوشتنم ذوق میکنم چ برسه ک یروز تو شریک زندگیم بشی فکر کنم شب عروسی از شدت ذوق زیاد بمیرم یا چی؟؟

پول ماست ؟ یعنی چی

🤣😂😂 هیچی

میگم خود این مردا هم بدنشون پرفکت و...اینا نیس

بعد واسه باسن زنا میمیرن هر شکلی هم باشه

کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی...🌿❤️🩹

بانوی نجیب😂😐

مردا رو خیلی جدی گرفتی

مردا ی مشت گوزن خودشون ک از باسن درمیان

من از خیلی از ادما متنفرم بعضی وقتا بهشون نگاه میکنم وچیزی که باعث بشه دوسشون داشته باشم پیدا نمیکنم

بانوی نجیب😂😐مردا رو خیلی جدی گرفتی مردا ی مشت گوزن خودشون ک از باسن درمیان

بسیار زیبا و محترمانه گفتی

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

خب ازدواج نکن

اگر هم ازون دسته آدمایی هستی که ازدواجو ی وظیفه اجباری میبینن توی همین سایت ی چرخی بزن و دوتا تاپیک خیانت و طلاق و... رو ببین

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7