2777
2789
عنوان

شوهر داری

108 بازدید | 17 پست

سلام من 7 هشت ساله که عروس 1خانواده ام ولی هیچ موقع از هیچ اتفاقی خبر ندارم. یعنی شوهرم چیزی رو برام تعریف نمیکنه از خانوادش. در واقع بنظرم صمیمیت بین من وشوهرم خیلی کمرنگه. شماها متاهلید بگید شوهرتون چقدر از اتفاقات خانوادش برای شما تعریف میکنه؟ وچه اخلاقایی بین مردا مشترکه نمیدونم شاید رفتار من شوهرمو سرد کرده که بامن احساس صمیمیت نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دهن لق ترینشم یک چیزهایی رو نمیگه حتی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

همسرمن اززمان دوستی همه چیو با جزئیات بهم میگه

خیلی چیزارم من بهش میگم😂چون خونه مادرشوهرم میریم تو اشپزخونه درمورد همه چی بمن میگ منم منتقل میکنم ب همسرم

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

شوهر منم همین جوریه ، من مشکلی ندارم تا وقتی که مرگ و تولد رو بهم نمیگه و ماهم شرکت نمیکنیم و بعداً باید همش از فامیلای داغونش عذرخواهی کنیم ، این مورد فقط اعصابمو خورد میکنه وگرنه به من چه خواهر و مادرش چه غلطی میکنن

هر چی کمتر بدونی بیشتر در امانی

شوهر من همه چیو تعریف میکنه حتی من از جدشون بیشتر از خودشون آمار دارم حتی میدونم ی زمانی بابابزرگش کویت کار میکرد بعد از ۳ ماه کار کردن اومد زن گرفت

آیا این توو زندگی من تأثیر داره ک تو. ناراحتی از ندونستن آمار خانواده شوهر؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

همه چیو با جزئیات برام میگه

من دوست ندارم بین زن وشوهر این حرفا باشه

من اینحوریم ک همه چی باید گفته بشه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

اول خودتو درنظربگیر. خودت چی؟ بنظرت اگه اتفاقی بیفته یا تو خانواده تو چیزی بشه. تو قشنگ تعریف میکنی؟

تک وتوک براش تعریف کردم ولی وقتی رفتارای اونو دیدم پشیمون شدم دیگه تعریف نکردم