2777
2789
عنوان

کار بدی کردم

44 بازدید | 10 پست

دوسال باهمیم جلو نمیاد. امروز قاتی کردم گفتم حرفات برامن بدردنمیخوره من مشکل دارم. خودم. نمیتونم بازیچه توباشم. اگ میخای بیا جلو ن برو. تند نرفتم. 30,سالمه. خودمم علاقه ندارم زیاد ب ازوداج. ولی. دگ نمیشه ک تااخر عمر بااین بمونم

منم کات کردم اول گفت امسال میام بعد گفت دو سال بعد چهار سال منم گفتم بزرگ شو وقتی بزرگ شدی برگرد اگر یک درصد شاید برگردم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه کار بدی نکردی

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

منم کات کردم اول گفت امسال میام بعد گفت دو سال بعد چهار سال منم گفتم بزرگ شو وقتی بزرگ شدی برگرد اگر ...

وای دوسال چهار سال یعنی چی. نمیخان دگ. بزرگم هستن خوبم میفهمن. گوه زیادی میخوزن. کفری شدم. میخام بلاکش کنم. منم حرف تورو گفتم.

نه اصلا کاردرستی کردی.تلکلیف رابطه باید مشخص باشه

آخه تاکات میکنم. میگ. ی طرفع ب قاضی میری. صب نمیکنی. پسری دختری بخاد دوسال دگ بسه. اصن دوستم نمیشه. چ برسه دوسال. هی میگ بزار قشنگ جمع کنم منم گفتم اگر بودم باشه تااون روز. منم کسی باشه قبول میکنم

خوب کردی با یه الت پریشون 😬🤌😅

میخام ولش کنم سفت سخت. ولی خودمم ضربه خوردم. پسر چطوری میشه اخخه. فق بلدن برگرده بگه خودکشی میکنم. نامزد بودی. اصن گردن نمیگیره مقصره.

منم کات کردم اول گفت امسال میام بعد گفت دو سال بعد چهار سال منم گفتم بزرگ شو وقتی بزرگ شدی برگرد اگر ...

چندسال.اینا طوریشون نمیشه. چون مهم بود اینقدر ادامه نمیدادن با همون اگر واقعا میخاستن. براما مهمه ک وابسته میشیم. الآنم کات کردم خودم بیشتر ضربه خوردم