2777
2789
عنوان

مهریه

59 بازدید | 24 پست

۱۵ سال پیش با مهریه ۱۴ تا سکه عقد کردم.

وقتی ازدواج کردم

طلاهامو فروختم (فقط حلقه و سرویس هدیه همسرم بود مابقی واسه مجردیم بود ) به همراه وام ازدواج یه خونه نقلی خریدیم

بعد ها همسرم گفت نمی تونم واست طلا بگیرم طلاهاتو برگردونم خونرو به نامم زد

حالا مادرم چپ میره راست میاد میگه تو مهریتو گرفتی از شوهرت

میگم کی گرفتم ؟

میگه خونه به نامت کرده یعنی مهرتو داده .الانم خونم بود داشت میگفت گفتم کسی حرفی از مهریه نزده من مهریمو نگرفتم.قهر کرد گذاشت رفت

خیلی ناراحت میشم .شما چی برداشت میکنید ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مامانه یا مادرشوهر!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

حالا مادرت چرا همچین حرفی میزنه خدایی نکرده که اختلافی ندارین چرا همچین بحثی و مطرح میکنه آخه

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

حسودیش میشه از اینکه خونه به نامته؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
آره. خونمون حدود ۵ میلیارد ارزش داره .البته سند نداره ها رو یه برگه محضری به نامم زده

اقدام کن برای سند

عالیه که

مامانت چرا ناراحته

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

حالا مادرت چرا همچین حرفی میزنه خدایی نکرده که اختلافی ندارین چرا همچین بحثی و مطرح میکنه آخه

اصلا همسر من حرفی از مهریه نزده

منو با ۱۴ تا سکه شوهر داد الانم میگه شوهرت داده

نمی دونم مادر منه یا مادر شوهرم