2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 24 پست
اصلا همسر من حرفی از مهریه نزده منو با ۱۴ تا سکه شوهر داد الانم میگه شوهرت داده نمی دونم مادر منه یا ...

ولش کن اصلا به این چیزا فکر نکن زندگیتو و بکن اکرم بار دیگه ای بحث و پیش کشید بحث و عوض کن یا بلند شو

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن اصلا به این چیزا فکر نکن زندگیتو و بکن اکرم بار دیگه ای بحث و پیش کشید بحث و عوض کن یا بلند ش ...

آره دقیقا باید همینکار کنم اشتباه کردم باهاش بحث کردم

اشتباه می کنم روبروش میشینم حرف میزنم

اعصابمو بهم ریخت الان باید همش خودخوری کنم

یه هفته میخواد خودشو واسه من کج کنه

یعنی چه به اون چه ،چرا دخالت میکنه هنوز کسی حرفی نزده ، تو هم الکی بگو آره به شوهرم گفتم خونه به جای مهریه ام تا دست از سرت برداره یا هروقت گفت بحث عوض کن ، بگو آره به جای مهر دادم خلاص باهاش بحث نکن

یعنی چه به اون چه ،چرا دخالت میکنه هنوز کسی حرفی نزده ، تو هم الکی بگو آره به شوهرم گفتم خونه به جای ...

آخه میدونی چیه

چند وقته میگه زنداداشم مهرشو میخواد احساس می کنم داره مقدمه چینی می کنه یه چیزی بنام زن برادرم کنه بگه خب شوهر توام داده ماهم بهش دادیم

به منم مربوط نیستااااا اصلا آدمی نیستم که دنبال این باشم ببینم خونه ی پدرم چه اتفاقایی میفته چی میگذره

حس می کنم داره از الان دهن منو میبنده

آره دقیقا باید همینکار کنم اشتباه کردم باهاش بحث کردم اشتباه می کنم روبروش میشینم حرف میزنم اعصابمو ...

به ترک دیوار ولش کن بابا مگه دست اونه که بخواد تعیین کنه مهریه چیه و چجوری داده بشه همه چیز دست قانونه عزیزم انشاء الله همیشه خوشبخت باشی و هیچوقتم نیاز به این چیزا نباشه🥰

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

شما الان اگه بری دادگاه و مهریه ات رو طلب کنی ، همون چیزی که توی عقدنامه ات نوشته شده یعنی ۱۴ سکه رو همسرتون موظفه تقدیمتون کنه

اصلا هم مهم نیست ملک و اموالی رو بعنوان هدیه بنامتون زده . مهریه ی شما خونه یا معادل ۱۴ سکه نبوده

خود ۱۴ سکه است که هنوز نگرفتی ! نظر مامان و بقیه هم عذر میخوام ولی مهم نیست ، در مورد مهریه قانون صحبت میکنه .

شما الان اگه بری دادگاه و مهریه ات رو طلب کنی ، همون چیزی که توی عقدنامه ات نوشته شده یعنی ۱۴ سکه رو ...

دهنت طلاااااا

این نوشترو باید آب طلا بنویسم قاب کنم بزنم دیوار خونه ی مادرم بخداااااا

دهنت طلاااااااین نوشترو باید آب طلا بنویسم قاب کنم بزنم دیوار خونه ی مادرم بخداااااا

احتمالا مامان خودش از این موضوع خبر داره اما به قصد و نیت دیگه ای این حرف رو میزنه

شما آروم همینا رو بهش بگو و تذکر بده که دیگه در موردش صحبتی نکنه چون به خودت و همسرت مربوطه