2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب که درسته

بستگی به مصحح داره و اینکه برسی الکترونيکی باشه شاید قبل نکنه

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

اخییی بچه داری؟🥺😍چه مامان پرتلاشی

امروز سر جلسه نهایی زن 40 ساله هم دیدم

من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم

جواب که درسته بستگی به مصحح داره و اینکه برسی الکترونيکی باشه شاید قبل نکنه

این تصحیح الکترونیکی و...همش الکیه.مشاور کنکورم همسرم شرکت هوش مصنوعی و ...داره ازش پرسیدم گفت خیلییییییییییی کار سختی هست که یه دستگاه بتونه تصحیح کنه و خط های مختلف با هر نوع خوش خطی یا بدخطی رو تشخیص بده.اتفاقا گفت یه همچین نرم افزاری سفارش یه شرکت خارجی بود می خواستیم بسازیم کلیییییییییی کار داشت.اون که گفت خیلی بعید می دونم همچین دستگاهی داشته باشن اگرم داشتن خبر دار میشد چون کلا شرکت های نرم افزاری به همچین فیچری نیاز دارن دولت داشت ازش میخریدن.

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

این تصحیح الکترونیکی و...همش الکیه.مشاور کنکورم همسرم شرکت هوش مصنوعی و ...داره ازش پرسیدم گفت خیلیی ...

من کنکوری نیستم ولی پارسال نمره ها به شدت پایین بود و این نشون دهنده سیستم ضعیف توی تصیح بود

البته اینا همش حدس هست

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

این تصحیح الکترونیکی و...همش الکیه.مشاور کنکورم همسرم شرکت هوش مصنوعی و ...داره ازش پرسیدم گفت خیلیی ...

تصحیح الکترونیکی منظورشون این نیست

منظور اینه که پاسخبرگ هارو اسکن میکنن، سربرگشو جدا میکنن که اسم و مشخصات پیدا نباشه و بعد میفرستن برای سه تا از معلمهای رندوم کشور

این کار فناوری خاصی نمیخواد و واقعا هم انجام میشه