همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ناشناس می فرسته؟ ما باید برای ارباب رجوع های نر ایرانی بفرستیم
تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست دیگه این که میاین کامنت می دین پس نباید پیام می ذاشتم یا بذارم خیلی حرکت مذبوحانه و ترحم برانگیزیه که حقیقتا منم حس ترحمم برانگیخته نمی شه چون نوشتم از تعامل با نوجوان بیزارم این بازی های کودکانه چیه در میارین بابا برای خودتون احترام قائل شین دنبال دیده شدن و توجه جلب کردن با کامنت های احمقانه نباشید هی میرین دوستاتون و میارین میاید تو تاپیک ها کامنت های مضحک می ذارید که مسخره کنید این و در مسیر رشدتون می فهمید که این رفتارها انقدر چیپ که بزرگسال جماعت بهش توجه نمی کنه چرا شان خودتون و پایین میارید فکر می کنید دستمال می گیرم می شینم اینجا آبراه راه می ندازم نه تاپیک می زنم می رم دنبال زندگیم و کارهام حالا بشینین بهم بریزین و خودتون و بکشید و حرص بخورید نه به دیکتاتوری عقب مانده های فکری...کاربری هیچ کس و چک نمی کنم بنابرین یادم نمی مونه شما کی هستید یاداوری نکنید