2777
2789
عنوان

بو میدی

521 بازدید | 22 پست

یه سایت پیدا کردم به اسم "بو میدی". ۴ هزار و ۵۰۰ تومن میدی، شماره کسی که بوی بد میده رو ثبت میکنی، بعد براش پیامک میفرستن که رعایت کنه.

زین پس هر کی از تابستون تعریف کنه، مستقیم شمارشو ثبت میکنم...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بوی دهنم شامل میشه؟

اره

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

ناشناس می فرسته؟ ما باید برای ارباب رجوع های نر ایرانی بفرستیم

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست دیگه این که میاین کامنت می دین پس نباید پیام می ذاشتم یا بذارم خیلی حرکت مذبوحانه و ترحم برانگیزیه که حقیقتا منم حس ترحمم برانگیخته نمی شه چون نوشتم از تعامل با نوجوان بیزارم این بازی های کودکانه چیه در میارین بابا برای خودتون احترام قائل شین دنبال دیده شدن و توجه جلب کردن با کامنت های احمقانه نباشید هی میرین دوستاتون و میارین میاید تو تاپیک ها کامنت های مضحک می ذارید که مسخره کنید این و در مسیر رشدتون می فهمید که این رفتارها انقدر چیپ که بزرگسال جماعت بهش توجه نمی کنه چرا شان خودتون و پایین میارید فکر می کنید دستمال می گیرم می شینم اینجا آبراه راه می ندازم نه تاپیک می زنم می رم دنبال زندگیم و کارهام حالا بشینین بهم بریزین و خودتون و بکشید و حرص بخورید نه به دیکتاتوری عقب مانده های فکری...کاربری هیچ کس و چک نمی کنم بنابرین یادم نمی مونه شما کی هستید یاداوری نکنید