علت مخالفتت چیه ؟ واقعا دوتا دیگه لازمه . گناه داره اون بچه . وقتی بزرگ بشه فشارای خیلی زیادی رو باید تحمل کنه من توی اطرافیانم دیدم ولی خودمون که دوتاییم مشکلات رو راحت تر مدیریت میکنیم . خودم هم دوتا دارم زندگیای عادی که اکثریت مردم دارن هم دو بچه رو پاسخگو هست راحت
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچی😐گفتم که من بدنم رو داغون نمیکنم حال و حوصله بچم ندارم میخام به خودم برسم تا اخررعمر بچه بزرگ کنم دیگه خیلی دلت بچه میخاد برو یکیو بگیر برات بچه بیاره
بعدم تصمیم گرفتیم از پرورشگاه یه دختر بیاریم همه کارم کردیم چون پسر داشتیمودختر ندادند
اعصاب ی بچه دیگه رو ندارم .ضمن اینکه دست تنها هستم تا همین الان ک بچه م ۲ سال و نیمه س همه مسئولیت ه ...
بچه من 7سالشه.مشکل من اینه توبارداری روانم بهم میریزه. حال روحیم بدمیشه. حتی حس خودکشی پیدامیکنم. ولی بعدکه بچه بیاد خوب میشم. نمیدونم چیکارکنم. بچه شماکوچیکه حالا
معمولا شوهرایی ک زحمتی نمیکشن و نیستن دنبال بچن خخخخ
از همین الان زحمت بنداز گردنش ....بعدم دوتا بچه یعنی داشتن حداقل ی خونه سه خواب از خودتون...من پسرم ده سالش و دیگم نیاوردم همین دیشب شوهرم رفت حمام سرش رو شست شامم براش املت درست کرد منم گفتم حال ندارم دارم فیلم میبینم کتلت پختم صدبار اشپزی نمیکنن والاااا تا بفهمه بچه داری سخته
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...