2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
واقعا اعصابم نمیکشه بخوام ی بچه دیگه داشته باشم از طرفی همین الان با داشتن ی بچه هنوز نمیتونیم کامل ...

تازه شما بچت سنی ندارن برای تأمین کردن.. بزرگ که بشن انقد خواسته دارن که خدا میدونه من دختر بزرگم نوجوونه هم گوشی داره هم تبلت ، کلاس زبان میره کلاس والیبال میره و هزااااار تا خرج

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

واقعا اعصابم نمیکشه بخوام ی بچه دیگه داشته باشم از طرفی همین الان با داشتن ی بچه هنوز نمیتونیم کامل ...

دیدم بچه ات ۲ سال و نیمشه هنوز زوده یکم .من اختلاف بچه هام چهار ساله . خیلی راضیم از این فاصله سنی چون نوزادی دومی به مدرسه اولی نمیخوره و بچه اول مستقل شده کاملا . منم کاملا دست تنها بودم حتی بچه دومم که دنیا اومد مادرم خودش یه بیمارستان دیگه بستری بود . سخته ولی اختلاف سنی کم خوبیش اینه که سختی رو میکشی با هم بزرگ میشن از یه سنی به بعد هم بازی و هم مدرسه ای داره . روی وضع مالی قضاوتی ندارم ولی همونم حرف زیاده این که لزوما چرا والدین فکر میکنن بچه شون نباید اب تو دلش تکون بخوره یا ارزو به دل بمونه . این فرهنگ غلطیه که سالها جا افتاده همین الان هم اثرات مخربش رو توی بخشی از نوجوونا میشه دید . و در مورد وضع جامعه هم که دیگه اصلا قبول ندارم چون اینده رو هیچکس ندیده همون قدر که فکر میکنی وحشتناکه میتونه عالی و درخشان باشه مدیران و سیاستمداران باهوش فردا همین امروز بچه هستن. هر کسی اگر فرزندان خودشو درست و با فرهنگ پرورش بده جامعه درست میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازه شما بچت سنی ندارن برای تأمین کردن.. بزرگ که بشن انقد خواسته دارن که خدا میدونه من دختر بزرگم نو ...

دقیقا الان بچه ب جز خوراک و پوشاک خرجی نداره توی این سن

بعد از مدرسه رفتن تازه خرج هاش شروع میشه ولی شوهر من افکار قدیمی داره فکر میکنه بچه داری مثل قبل هست

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

دیدم بچه ات ۲ سال و نیمشه هنوز زوده یکم .من اختلاف بچه هام چهار ساله . خیلی راضیم از این فاصله سنی چ ...

اصلا منظورم وضع اجتماعی نبود

همین گرونی،بلاتکلیفی،جنگ وهزار جوراسترس و فشار روانی دیگه ک خودمون داریم تحمل میکنیم

من به عنوان کسی ک اختیار زندگی خودمو دارم نمیخوام ی انسان دیگه رووارد این دنیا بکنم ک هیچ آینده ای نداره و فقط باید مدام استرس قیمت دلار و طلا رو بکشه

دقیقا شوهر من راننده س و هیچوقت خونه نییت فکر میکنه بچه همینطور خودش بزرگ میشه اصلا درک نداره یکبار ...

پسر من بد غذاس ..منم نمیتونم همش در حال پخت باشم...شوهرمم ناهار میبره ...فقط ی بار تو روز میپذم هم همه بخوریم هم اون ببره ...حالا پسر من نمیخوره دیگه شوهرم پا میشه ی چی میپذه ...از همون کودکی فقط ی کار نکرد اونم پوشک عوض کردن بود میگفت عوقم میگیره غذا دادن حمام کردن بازی کردن پارک بردن بود الانم صب میره غروب میاد ولی باید کمک کنه حتی تو تکالیف بایییید ب بچه دیکته بگه ....تو خرجم ک غرقش کردم خخخ فقط ماهی ۵ ۶ میلیون پول کلاس های پسرمه ..جمعه ایی رفتبم خرید لباس برای پسرم قشنگ خالیش کردم خخخ

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
پسر من بد غذاس ..منم نمیتونم همش در حال پخت باشم...شوهرمم ناهار میبره ...فقط ی بار تو روز میپذم هم ه ...

من از اول روشم اشتباه بود کم خرج کردم فکر کرده زندگی همینه ولی الان ب بعد دیگه میخوام زندگی کنم و نگم گناه داره و بذار پس انداز کنم و.....

من از اول روشم اشتباه بود کم خرج کردم فکر کرده زندگی همینه ولی الان ب بعد دیگه میخوام زندگی کنم و نگ ...

من پسرم از ۲.۵ سالگی بود خانه بازی میزاشتم ساعتی پول میدادم بچه خرج داره ..استخر کودک بردم .فستیوال اب بازی ...کلاس مادر کودک میبردم سرای محله کادرستی درست میکردیم از سرکار میاومد تو مسیر میفرستادمش خرید میگفتم برو گل سفال بخر مداد شعمی بخر کلی اتشغال دیگه .....میگفت لازمه گفتم بله واس کلاسه خخخ خلاصه براش کاملا جا افتاده بچه خرج داره زحمت داره ...چند وقت پیش گفتم اگه دومی میخوای بگو ۳۵ سالمه گفت نبابا تو همین موندمممم هر روز ی چی میخواد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من پسرم از ۲.۵ سالگی بود خانه بازی میزاشتم ساعتی پول میدادم بچه خرج داره ..استخر کودک بردم .فستیوال ...

منم باید همین روال شما رو پیش بگیرم کلی خرج تراشی کنم تا بفهمه

دیگه هوس بچه دوم نکنه خخخخ

من پسرم از ۲.۵ سالگی بود خانه بازی میزاشتم ساعتی پول میدادم بچه خرج داره ..استخر کودک بردم .فستیوال ...

عجب زرنگی. حالااگه من میگفتم اینا رانیازداره بخر دوسال دیگه میخرید. تازه گفتید اگه بچه میخای بگوهااا. 😁منم همسن شماهستم. خدا خودش یه نگاهی به هممون بکنه

.اللهم صل علی محمدوال محمد.