2777
2789
وایییییی حتما تلوزیون و گوشی رو قطع کن. پسر بزرگتو بزار کلاس یا بسپر ب باباش با این کوچیکه تنها باش ...

دختر منم خیلی گوشی دستش میدادم و تلویزیون یعنی میتونه تاثیر اونا باشه؟😔اوایل خوب بود یعنی دوس داشت بره تو جمع و پیش بچه ها وقتی یکی دو سالش بود الان که ۳ سال و ۹ ماهشه خیلی تنهایی و خونه خودمونو دوست داره و با کسی ارتباط برقرار نمیکنه و درسته حسابی حرف نمیزنه حالم خیلی بده این تعطیلاتم اعصابمو خورد کرده همش منتظرم شنبه برسه ببرمش پیش متخصص مغز و اعصاب

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم منم همین دردو دارم بچم مشکوکه هرچند مطمنم داره این مشکلو البته اوتیسم خفیف و طیف یکعلایمش رو د ...

ن عزیزم از عوارض فضای محازی و تلویزیون و گوشی ریاده و ارتباط نداشتن با پدرمادر و بازی نکردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم خیلی گوشی دستش میدادم و تلویزیون یعنی میتونه تاثیر اونا باشه؟😔اوایل خوب بود یعنی دوس داشت ...

قطعا. پیج خانم دکتر ولا موسوی رو تو اینستا دتبال کن. اینا مجاز و واقعیت رو دیگ تشخیص نمیدن و دچار در خود ماندگی میشن. حتی موسیقی و رادیو رو برای بعضیاوشون باید قطع کرد ک خوب شن

مثل پسر من باید محیط زندگی و رشدش رو غنی کنیدتلویزیون و موبایل و دیجیتال قطع بچه اوتیستیک از همون نو ...

پسرم طیفی ازاتیسم هیچ چیزش برام مهم نیس فقط فقط درسش مهمه تمرکزشم پایینه

خدایا!من یاغی نیستم✋
سابقه ۱۰ سال توانبخشی سوال داشتید بپرسید

اینکه میگن بچه بی بی دیجیتاله

درمان داره به مرور با آموزش و قطع صفحه های نمایش خوب میشن؟

جلسه سوم کار درمانگر گفت به نظرش بیشتر چالش هاش حسی هست تا اینکه اوتیسم باشه چقدر میتونم امیدوارم ؟

و اینکه معمولا چقدر زمان میبره به هم سن هاش برسه؟

حرکات دستش چطوری هست .راه میره ؟بازی کردنش چطوره

از لحاظ حرکتی مثل هم سن هاش هست اصلا در حرکات درشت و ظریف مشکل نداره

و بازی های هدف مند انجام میده

فقط بیش حسی (حرکتی تعادلی داره) از ارتفاع و تاب خوردن میترسه

عزیزم منم همین دردو دارم بچم مشکوکه هرچند مطمنم داره این مشکلو البته اوتیسم خفیف و طیف یکعلایمش رو د ...

چی بگم بچه فامیلمون همسن بچه منه اونم واکسن زده ماشالا زبون داره دو متر باهوش زرنگه

انشالله خدا به بچه هامون سلامتی بده

حتما پیگیرشو

پارک و خانه بازی تاثیر داره

اگه میتونی هر روز پارک ببرش

خانه بازی هم هرازگاهی ببر

مهدکودک اگه بتونی خیلی خوبه

انشالله که اوتیسم نیست

ببرش روانشناس ایندش مهمه که چجوری باشه

روانپزشک بردم گفت فعلا تشخیص قطعی نمیشه داد هر ماه قراره برم پیشش تا وضعیت چک کنه

کاردرمانی و گفتاردرمانی میبرمش

میگن حدودا سه سالگی میشه تشخیص قطعی داد

چی بگم بچه فامیلمون همسن بچه منه اونم واکسن زده ماشالا زبون داره دو متر باهوش زرنگه انشالله خدا به ب ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم امیدوارم بچه تو هم اوتیسم نباشه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

قطعا. پیج خانم دکتر ولا موسوی رو تو اینستا دتبال کن. اینا مجاز و واقعیت رو دیگ تشخیص نمیدن و دچار در ...

وای چجوری موسیقی رو قطع کنم خیلی ب آهنگ علاقه داره کلی آهنگ حفظ کرده و چن تا آهنگ مورد علاقه هم داره که تو ماشین فقط باید اونارو گوش بدیم😖

خیلی از حرف ها رو متوجه نمیشن یه چیزی بهشون میگی انگار اصلا متوجه نمیشنبچه منم دو سالشه همینطوریه م ...

نه دختر من همه چی متوجه هست، اوایل که تی وی رو قطع کردم منو نمیشناخت ولی الان دیگه فرق کرده، بیشتر مشکلاتدرفتاریش به چشم میزنه، بیرون پرخاشگره با بچه ها بازی نمیکنه، بیرون که میریم واکنش به اسمش کم میشه، وچیزی رو که میخواد خیلی تکرار میکنه