2777
2789
برای منم همینطوره چون با غریبه ها اصلا در ارتباط نبوده ازشون میترسه و خیلی بهم وابسته اس اصلا ازم جد ...

مثل پسر من باید محیط زندگی و رشدش رو غنی کنید

تلویزیون و موبایل و دیجیتال قطع

بچه اوتیستیک از همون نوزادی بدون دلیل همش درحال نق زدن و گریه و بیقراریه
بیشتر مادر همیشه تصور گوش درد یا نفخ و دل درد داره با مثلا با دادن مسکن قطره استامینوفن و مثلا دستمال گرم روی شکم یا گوش سعی میکنه بچه رو آروم کنه ولی بچه آروم نمیشه بچه موقع تعویض لباس بیقراری میکنه
موقع عوض کردن ، دراوردن و پوشاندن لباس گریه میکنه، موقع بغل شدن و لمس گریه و بیقراری میکنه، دوست نداره بغلش کنن اینا به علت مشکل یکپارچگی حسیشون هست.

تصور بقیه غریبی کردن هست
وقتی کسی در آغوشش میگیره گریه میکنه چون از لمس شدن بدش میاد.

بعضیاشون خنده ندارن، وقتی در محیطی خارج از خانه قرار میگیرن بیقراری بی دلیل گریه میکنن
مثلا موقع خرید، پارک، مهمانی بی دلیل گریه میکنن تا جایی که از اون محیط خارج بشن.

وقتی از بیرون به خونه میان مادر باید تایمی رو فقط برای آرام کردن بچه باید بزاره

از حمام و شستن سر بدشون میاد
بیشترشون حس چسبندگی به مادر دارن بیش از حد نرمال.

خواب مرتب و مناسب و یکنواخت ندارن
از نور و روشنایی دوری میکنن و حساسیت به نور دارن.

تماس چشمی ندارن نمیتونن مدتی به چشم طرف مقابل نگاه کنن یا چیزی رو با چشم دنبال کنن.

البته همه این علائم امکان داره در یک کودک دیده بشه یا فقط بعضیاشون

ممنون گلم وقت گذاشتی🙏فقط الان وضعیت بچه اتون چطوره؟ تقریبا مثل هم سن و سال هاش هست؟ یا کاملا تفاوتش ...

پسر من ۸سالش تموم شده الان مدرسه عادی کنار بچه های عادی میره و ۹۰درصد مشکلات رفتاریش حل شد حتی بیشتر مشکل حرکتی شکر خدا نداشت کارنامه اش تمام دروسش بسیار خوب هست نگران نباش عزیزم فقط پشت گوش ننداز

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر من ۸سالش تموم شده الان مدرسه عادی کنار بچه های عادی میره و ۹۰درصد مشکلات رفتاریش حل شد حتی بیشتر ...

خداروشکر

خیلی از اینایی که گفتین رو نداره فقط یکی دو مورد

رفتار اطرافیان با بچه اتون چطوره؟

میشه این مسئله رو مخفی نگه داشت؟ یا متوجه میشن؟

من دلم نمیخواد به بچه ام ترحم کنن

خداروشکر خیلی از اینایی که گفتین رو نداره فقط یکی دو موردرفتار اطرافیان با بچه اتون چطوره؟ میشه این ...

ببینید چه بخوائید چه نخوائید اطرافیان متوجه بعضی از رفتارهای عجیب و غیر نرمال کودکان ما میشن،

بستگی به طیف و شدت این مشکل داره

مثلا بعضیا به قدری خفیف هستن یا آسپرگرن کسانی که اطلاعاتی در مورد این مشکل ندارن متوجه نمیشن.

ولی کسانی که از این مشکل اطلاع دارن و در موردش خوندن از علائم و نشانه های کودک و تفاوتهای رفتاریشون با بچه های دیگه میفهمن، شاید به روی خودشون نیارن یا چیزی نگن چاره ای نیست قبولی و هضمش سخته ولی کم کم عادت میشه باید اطرافیان شعور و فرهنگ و درکش رو داشته باشن.

راستش من خودم دقیقا تو شرایط حاد بچم رفت و آمدم رو کم و محدود کردم کلا فامیلی کم جمعیت هستیم رفت و آمد کمی داریم کلا.