2777
2789
عنوان

دلم میگیره

18 بازدید | 12 پست

من همون دختری بودم که همیشه از همه چیم زدم درس بخونم هیج وقت هیچ تفریحی مث آدم نداشتم اهل هیچی نبودم نمیگم حالا خیلی پاستوریزه ....الان تنها چیزی که شاید دارم خوشگلی که اونم بااین غصه ها و گریه ها خراب میشه آخر.....از ۱۸ سالگی دنبال کارم نمیشه .... میخوام ازدواج کنم نمیشه ... یه پولی بهم پول تو جیبی میدن به زور دوتا چیزی که میخوامو بگیرم به زوور باز هیچی نمیگم خداشاهده طلبکار نیستم دستشونم درد نکنه شهریه دانشگامومیدن میتونن ندن ولی آخرم سر فکر و خیال داشتم خفه میشدم دیشب چند لحظه همینجوری حالم خراب شد هرچی تونست بابام بهم گفت:)💔 پسری که ادعا میکرد منو میخوااد منم حس بهش داشتم بد موقع خونوادم فهمیدن تارگی گفتن یا میاد یا میره اونم بعد کلی درگیری رفت ....:) بخدا یه کافه ندارم برم یه لباس تو بوتیک ندارم بخرم همه چی شده واسم حسرت نه ازاون دختراشم دعوا کنم فلان کنم انقدر ساکت بودم ریختم تو خودم حرف عادی میزنم دعوام میکنه ... کار آموزی پیدا کردم جور نمیشه برم حتی صحبت کنم اول سفته میخواستن کلی چک و چونه زدم گفتن باشه نمبخوایم حالا جور نمیشه برم ..... خیلی حالم بده هیچ دلخوشی ندارم هیج خال خوبی هیچ جایی که برم ... نمیدونم آخه مگه من چقدر بدم ک این حقمه 💔💔💔💔

یوقتا میگم شاید حق بابابامه من اصن پول میخوام چیکار.... ازدواج میخوام چیکار...اصن من مگه آدمم...شاید زیاد میخوام شاید همین چیزای حداقلی که خیلیا دارن زیاده برامن ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شمام برو بیرون به خودت برس و اینا ب این چیزا فک نکن عزیزم سراغ این چیزا نرو

سراغ چه چیزایی؟! بیرون میرم ولی خب نه رفیقی نه پولی الان هرجا بری کلی برات در میاد اونجاییکه دلم بخواد نمیتونم برم

سراغ چه چیزایی؟! بیرون میرم ولی خب نه رفیقی نه پولی الان هرجا بری کلی برات در میاد اونجاییکه دلم بخو ...

من که اصن تنهایی نمیزارن برم بیرون شما خوبه میرید

خودتو با ی چیزایی سرگرم کن