2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😭😭😭😭

128 بازدید | 16 پست

بچه ها دیشب با عشقم بحثم شد بعد بهم پیام داد دلم میخواد بخوابم دیگه بیدار نشم امروز مثل هر روز بهم پیام نداده و هر بار اینطوری میشد بعد از یه روز میگفت بیمارستان بوده حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم واقعا 😭😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقد بدم میاد ازین لوس ها مرض دارن خون به جیگر کنن کم غصه بخور یه خواب آور خورده داره خرناس میکشه

خب اخه صبح باید مثل هر روز ساعت ۷ بلند میشد اما هر بار بحثمون میشه شده ترفندش😭🤕

نه واسه جلب توجه هست حس میکنم ولی خب دلشوره میگیرم😭

دلت شور نزنه پسری که عاشق یه دختر باشه نه بچه بازی درمیاره نه اذیت میکنه نه میزاره یه روز ازش بیخبر باشی اینو از رو تجربه میگم آدمی که یه روزی اگر شب زنگ نمیزد بهم نمیخابید الان دو روزه بیخبرم ازش جواب پیاممو نمیده اتقدر اهمیت و وابستگی خوب نیست رها کن چندماهه باهمید؟

بسپار به تقدیر

یک سالو شیش ماهه😭

قصدش چیه نگفته میخواد چیکار کنه؟ الان حقته که بدونی هدف از رابطته چیه یه روز که حالتون خوب بود ازش بپرس رابطرو جدی میکنی یا نه اگر گفت نه فقط کات کن و برو وقتتو جوونیتو احساستو و قلبتو حیف نکن بخدا تجربه دارم که میگم موهای سرم سفید شده اونم تو ۲۵ سالگی افسردگی گرفتم با هیچی شاد نمیشم نمیتونم درست زندگی کنم تا وقت داری تکلیف خودتو مشخص کن میدونی من از کجا ضربه خوردم؟؟از اینکه هی خودمو گول زدم

بسپار به تقدیر

از رفتارهای غلیظ بترس تو رابطه

طرف منم دقیقا همین کارا رو میکرد خدا شاهده چندین دفعه بعد بحث با من رفت بیمارستان

یهو مچشو گرفتم همزمان با من با یکی دیگه هم بود بیا تجربیات بقیه رو بخون تاپیکم همه نوشتن از رفتارهای غلیظ بترسید