2777
2789
عنوان

چیکار کنم

99 بازدید | 16 پست

خیلی خلاصه میگم:

من یه دختر 18 سالم که تقریبا 4 ماه دیگه میشه 19 سالم و یه خواهر کوچیکتر از خودم دارم و یه مادر فقط دارم که خیلی سادس پولاشو همه خرج اینو اون میکنه تا ام که من بگم اونا دارن فریبتون میدن حرفمو گوش نمیدن و آبجیم منو کتک میزنه مامانمم میگه تو که اینطوری همون بمیری بهتره...مامانم هیچی به ما نمیده حتی یارانه اینا ام بزور گاهی میده و میگه قسط دارم و ما خودمون اصلا خونه ام نداریم

من یه دختر محجبه هستم وقتی به کارای خانوادم فکر میکنم دیوونه میشم بخدا ...الان تصمیم گرفتم تا بعد نهایی تحملشون کنم و بعد بشینم ۱۹ سالم شد برم یه شهر دور خوابگاه خودگردان بگیرم برم سرکار از یه طرفم میبینم برا یه دختر محجبه خیلی سخت کار گیر میاد و مسخره ام میکنن بخاطر همین میگم مانتویی شم و یذره مو بیرون بزارم اما نمازم رو مرتب بخونم از یه طرفم میترسم از خدا دور شم و از آخرت خیلی میترسم

کنکورمم که گند زدم اصلا حتی یک درصدم امید ندارم به قبولیم و با این خانوادم نتونستم درست درس بخونم

چیکار کنم بنظرتون؟

مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔

به هیچ عنوان واسه دنیا آخرتت نفروش همین حرفت یعتی از خدا دورشدن من تو فکر چادری شدنم تو توی فکر بیحجاب بشی ب خدا پناه ببر قرآن با معنی بخون ک بفهمی دنیا سرابی بیش نیست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چادر نپوش ولی دیگه مو ننداز بیرون

یکی می گفت اینطوری حجاب استایل محسوب میشه و یعنی محجبه ها رو داری مسخره میکنی بخاطر همین گفتم پس پوششم رو اینطوری کنم بهتره

به هیچ عنوان واسه دنیا آخرتت نفروش همین حرفت یعتی از خدا دورشدن من تو فکر چادری شدنم تو توی فکر بیحج ...

کاش میمردم واقعا..

من نمیتونم دیگه اینا رو تحمل کنم فقط میخوام برم از پیششون اگه بشینم آخر منو میکشن

اگه چادر نمیپوشی بجاش عبا بپوش یا مانتویی باحجاب باش

کار بخواد خدا جور کنه باحجابم که باشی یک جای خوب کار گیر میاد

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔

به نظرم حجاب تو حفظ کن. کاری که برای خدا باشه مطمئن باش بهترین کار برات پیدا میشه وقتی خدا میبینه براش کار میکنی اونم برات بهترین انجام میده. شیطان با این فکرا گولت نزنه که آخرت نابود میشه . من میشناسم یک نفر و که رفته بود اون دنیا و آخرت یکسری آدما و میداد که بخاطر یک مو و یک آرایش و مانتو جلو باز زجه میزدن و دنیا و آخرشون به گند کشیده شد . هرگز بهش فکرنکن. به قول معروف کا میگن کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه . حتما برو داستانشو بخون اگه نمیدونی

به نظرم به یه سمتت بگیر و بهتر درس بخون رشته و دانشگاه خوب بیاری خواهرتم گفتی بهش حرفتو نخوند و نفهم ...

دانشگاه امیدی ندارم

من اصلا با خواهرم حرف نمیزنم فقط با مادرم که صحبت میکنم این خودشو می ندازه وسط و منو میزنه

کاش میمردم واقعا..من نمیتونم دیگه اینا رو تحمل کنم فقط میخوام برم از پیششون اگه بشینم آخر منو میکشن

منم تو زندگیم سختی زیاد میکشیم ولی باید صبور باشی هیچ خونه ای بی مشکل نیست سعی کن با قرآن خوندن صبرت بالا ببری ن از مشکلات فرار کنی

بروکلاسهای فنی

عالیه

به ازدواج فکرکن

اگرفردامانتویی شدی وماهات روزدیدبیرون دیدی بیشترازاینامیخوان هم پیش میری؟!

من محجبه بودم

خیلی محجبه

حتی حجاب استایل هم دوست نداشتم

حجاب کامل

حقوقم۴برابرقانون کار

باکلی مزایا

مهم توانایی توهستش

مهارت کسب کن ببین چطوردنبالت میان

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
اگه چادر نمیپوشی بجاش عبا بپوش یا مانتویی باحجاب باش کار بخواد خدا جور کنه باحجابم که باشی یک جای خو ...

تو شهر خودمون چون کوچیکه اصلا نیست اونایی ام که هست مناسب من نیست

تو شهر خودمون چون کوچیکه اصلا نیست اونایی ام که هست مناسب من نیست

میفههم چون منم برا کار که نگا میکنم اگهی هارو میگن خانم اراسته و خوشپوش و شیک

ولی باید بگردی تا کارخوب گیربیاد

کاردرمنزل نیست تو شهرتون؟

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔