2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

73 بازدید | 8 پست

سلام دوستان .از کیت تخمک گذاری باید کی استفاده کنم ؟.چ قیمته؟چه جوریه؟دقیقه؟چه مارکیش خوبه؟

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من آخر اردیبهشت خریدم، 8500 شده بود

من پیدا نکردم بگیرم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ما سمت غرب هستیم. تهران مارک خاصی مد نظرم نبود،مسئول داروخانه خودش مکث14 رو داد بهم. البته ماه قبل ...

مدیکور چطوره

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
اصلا نمیشناسم هیچکدوم رو. چون 1 مقدار دورهام بهم ریخته شده بود، کیت تخمک‌گذاری گرفتم.  ولی بی‌ ...

چطور بود کیت تخمک گذاریت دقیق بود؟