2777
2789
کی قسطاش میداد من بیست سالمه الان ی داداش 27 ساله مجردم دارم اونم فعلا نمیتونه با این اوضاع داماد شه ...

من وام ازدواجمو دادم برای خرید خونه قسطاشو پدرم میده

جهیزیه رو تیکه تیکه یکم پول دستمون میاد با همسرم میخریم ی چیزایی داریم ولی ی سری چیزا هم مونده

مثلا از اسنپ پی ی وسیله برقی سفارش میدم همسرم قسطاشو میده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من وام ازدواجمو دادم برای خرید خونه قسطاشو پدرم میده جهیزیه رو تیکه تیکه یکم پول دستمون میاد با همسر ...

عجیبه که وسایل شمارو همسرت قسطاشو میده تیکه های خودش چی پس

کی عروسی تون بود؟ خانواده شوهرت چیزی نگفتن ؟

من عروسی نگرفتم برای سال تحویل اومدیم خونه خودمون

نه به کسی چ ربطی داره

شوهرم از همون روز اول خاستگاری گفت که تو هیچ چیزی دخالت نکنید

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

عجیبه که وسایل شمارو همسرت قسطاشو میده تیکه های خودش چی پس

چرا عجیبه پولی که میخواستم باهاش جهیزیه بخرم رو دادم خونه خرید قسطشم بابام میده یه سری وسیله هم پدرم خرید تلوزیون و فرش و جاروبرقی و ماکروویو و اجاق گاز و ...

بقیشم همسرم میخره دیگه

چه خوب باهم کنار اومدین ❤️ خوشبخت بشی عزیزم

قربونت همچنین

زندگی مشترکه دیگه باید باهم بسازیم

خانواده ها هم همینجوری تو فشار هستن نمیشه توقع داشت

قربونت همچنینزندگی مشترکه دیگه باید باهم بسازیم خانواده ها هم همینجوری تو فشار هستن نمیشه توقع داشت

من اصلا رو خانوادم حقیقتش حساب نمیکنم همش فکرم درگیره خودم بتونم از الان پول جمع کنم 🥲😂

قربونت همچنینزندگی مشترکه دیگه باید باهم بسازیم خانواده ها هم همینجوری تو فشار هستن نمیشه توقع داشت

الان ی ایغون سیزده نرمال دستمه میگم بفروشم طلا بخرم بزارم کنار

الان ی ایغون سیزده نرمال دستمه میگم بفروشم طلا بخرم بزارم کنار

خوبه پس انداز کنی حالا هرجور ک میتونی

من چون خودم هرچی کار کردم خرج کردم البته درامدممم اونقدری نبود که بشه باهاش کاری کرد تنها چیزی ک با پول خودم خریدم ی گلدون دست سازه ک اونم ب هیچی خونم نمیاد فقط چون یادگاریه گذاشتم 🤣🤣🤣

خوبه پس انداز کنی حالا هرجور ک میتونی من چون خودم هرچی کار کردم خرج کردم البته درامدممم اونقدری نبود ...

الهی بگردم حق داری بابا واقعا به هیچی نمیرسه

ولی من از خانوادمم شاکیم فقط بچع پس انداختن به فکر آینده نبودن

الهی بگردم حق داری بابا واقعا به هیچی نمیرسه ولی من از خانوادمم شاکیم فقط بچع پس انداختن به فکر آیند ...

اونام نمیدونستن اینجوری میشه که

اشکال نداره خدابزرگه

من همیشه میگم خدا بخاد بهت چیزی بده میده نخاد بده ام هزارتا چیز بدن بهت ی جوری ب باد میره بلاخره

برا خدا کاری نداره ک از خودش بخا همه چی بهت میده

چرا عجیبه پولی که میخواستم باهاش جهیزیه بخرم رو دادم خونه خرید قسطشم بابام میده یه سری وسیله هم پدرم ...

ماهم تقریبا همین کارو کردیم ولی چون قسطاش زیادت دیگه وسایل ضروری گرفتیم وام ازدواج و همه چی ام گذاشتیم رو هم خونه گرفتیم