2777
2789
اونام نمیدونستن اینجوری میشه که اشکال نداره خدابزرگه من همیشه میگم خدا بخاد بهت چیزی بده میده نخاد ب ...

کلا مامان بابام آدمای آینده نگری نیستن

داداشمم که درسشو ول کرد سربازی شم نصفه رفت هنر خاصی هم یاد نگرفت الانم به فکر آینده و زن گرفتن افتاده که همونم نمیتونن هندل کنن منم سه ساله تو رابطه جدیم یکی دوسال دیگ دوست پسرم میاد جلو نمیدونم باید چه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا مامان بابام آدمای آینده نگری نیستن داداشمم که درسشو ول کرد سربازی شم نصفه رفت هنر خاصی هم یاد نگ ...

تا اون موقع خدابزرگه از الان غصه میخوری اخه

من خودم همن چیم یهویی شد تو شیش ماه اومدم خونه خودم هیچیم نداشتم جز ی دست سرویس چینی شیش نفره که از قبل گرفته بود مامانم یا ی چایی ساز و دست قابلمه

دیگه پسری ک تصمیم میگیره ازدواج کنه و توی این سال ها باید خودش ب فکر باشه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

تا اون موقع خدابزرگه از الان غصه میخوری اخه من خودم همن چیم یهویی شد تو شیش ماه اومدم خونه خودم هیچی ...

به فکر جهیزیه من که نمیتونه باشه

اونم سنی نداره 21 سالشه با کمک باباش ماشین برداشت امسال

وضعشون از ما بهتره ولی خب جهیزیه خودمو خودم باید بگیرم دیگه

بخاطر من میخاد سال دیگ بیاد جلو عقد کنیم

نه دوس دارم مجرد بمونم نه میتونم ازدواج کنم

به فکر جهیزیه من که نمیتونه باشه اونم سنی نداره 21 سالشه با کمک باباش ماشین برداشت امسال وضعشون از م ...

ما ازدواجون سنتی بود اما شوهرم از قبل کلی وسایل گرفته بود اصلا ب این فکر نکرده بود ک دختر باید جهیزیه بیاره یا فلان همیشه ام میگفت خودمون میخریم کم کم ب خانوادت فشار نیار

این زندگی شما دونفره دیگه تو و اون نداره ک منم خانوادم کمک کردن تو خرید خونه خانواده اونم کمک کردن الان شرایط جوریه که ی نفر از پس همه چی برنمیاد واقعا مگه خیلی پولدار باشن از قدیم ماها همیشه درحال دوییدن و نرسیدنیم

من خیلی وقتا نگاه میکنم میگم ما همه چیمونو دادیم کلی وام و فلان از کلی خاسته هامون زدیم بازم اونی ک میخاستیم نشد

ما ازدواجون سنتی بود اما شوهرم از قبل کلی وسایل گرفته بود اصلا ب این فکر نکرده بود ک دختر باید جهیزی ...

بعید میدونم مامانش این چیزا سرش بشه یکم ازین فتنه هاس

منم دوس ندارم چیزی کم داشته باشم جلوشون

اصلا هم با ازدواج مدرن موافق نیستن موقع ازدواجم کلی چالش خواهیم داشت

برام دعا کن خاهر بتونم امشب بخوابم از فکر و خیال دیوونه شدم

بعید میدونم مامانش این چیزا سرش بشه یکم ازین فتنه هاس منم دوس ندارم چیزی کم داشته باشم جلوشون اصلا ه ...

بسپر ب خدا خودش درست میکنه همه چیو نگران نباش من ادم مذهبی نیستم اصلا اما خدارو قبول دارم از خودش بخا

به فکر جهیزیه من که نمیتونه باشه اونم سنی نداره 21 سالشه با کمک باباش ماشین برداشت امسال وضعشون از م ...

با وام ازدواج خورده ریره های آشپزخونه رو میخری

چند تیکه هم پسر باید بخره دیگه