2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلااسترس نداشته باش گاهی نهایی ازامتحانات کلاسی هم ساده ترهبستگی به طراحان سوالات داره

میگن امسال چون شرایط هم بد بوده امکان داریم طراح یکم بهتر طرح کنه

استرس نداشته باش

با دست خط خیلی خوانا بنویس

اگه دیدی امتحان یه درس خیلی سخته سریع بهم نریز چون واسه همه سخته

امکانش خیلی بالاعه سوالات تحلیلی بیارن پس این قابلیت رو داشته باش که نتیجه گیری کنی

صبحانه فراموش نشه

من دینی پارسال و ۲۰ شدم

رمزش نمونه سوال نهایی سال های قبل رو تا جای ممکن حل کردم

و حتی نمونه سوال های اولو گند زدم

سر جلسه اعتماد به نفس داشتم

و ۲۰ گرفتم

و ساعت ۹ شب امتحانم دینی رو تمومگردم بعدشم حس میکردم هیچی بلد نیستم

اما نمونه سوال نهایی زدم

و تا یک نمونه سوال حل کردم بعدشم خوابیدم

منو ببخشید اگه گاهی دلتون رو خواسته یا ناخواسته شکوندم:)اینروزا فقط سعی میکنم یجوری سرپا بمونم و گاهی از شدت غم زیاد ی حرفی میزنم که ۱۰۰۰ بار ازش پشیمون میشم حتی اگه حق با من بوده! به دل نگیر ازم..

ورقه ها صفحه به صفحه و به تدریج چاپ و پخش میشن

یهو به خودت میای میبینی هفت هشت تا کاغذ زیر دستته سعی کن روز اول باهاش کنار بیای

نهایی چیز ترسناکی نیست استرس نداشته باش البته اگه کامل خوندی

آب حتما خودت بردار و تو این بطری آب معدنیا ببری بهتره ولی برچسب روشو بکن

حتما شماره صندلی رو حفظ کن و یه تابلویی هست که نشون میده کلاس افتادی یا سالن خیلی کمک کنندس باعث میشه زودتر پیدا کنی جاتو

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

مرسیی عزیزمم❤️❤️

خب اول راجب رنگ خودکار

هم میتونی آبی بنویسی هم مشکی،ولی فقط یدونه شون نه اینکه دو رنگ،

ولی مدیر ما تاکید داشت مشکی استفاده کنید ،

چرا چون برگه های نهایی اسکن میشن و فرستاده میشن روی سیستم تو ناکجا آباد بنابراین مشکی واضح تر نشون داده میشه،

مرتب بنویس مرررررتببببب تاکید میکنم، اخر هر جمله که کامل توضیح دادی نقطه بزار ، اگه جواب تک کلمه ای بود حتما ختما دور جواب آخرت کادر بکش تا مشخص بشه، نهایی جنگ ۲۵صدم هاس پس باید حواستو جمع کنی، دیگه برات بگم که جواب یه سوال رو نبر صفحه بعدی بنویس چوووون اونا فقط تصویر صفحه براشون میره نه کل برگه و ممکنه نمره شو نگیری ،

مهم تررررر از همه قبل از شروع به نوشتن به بارم بندی نگا کن اگه یه سوال یک نمره داشت حواست باشه باید چهارتا ۲۵صدمی بنویسی چون به کلید واژه ها نمره میدن ،حتما زیر کلمه های مهمی که فکر میکنی جواب اصلی سوالن خط بکش،

حتما هم چک کن کد ملی و مشخصات همه ی پاسخنامه هات مال خودت باشه راجب ساعت ورود ساعت 7 درب حوزه رو میبندن ولی من دیدم تا هفت و ربع هم راه میدادن،

ولی تو ریسک نکن من یادمه یه بنده خدایی از اونسر شهر میومد صبح زود اسنپ گیرش نیومده بود 7و نیم رسید راهش ندادن و امتحانو جا موند هرچقد زار زد راهش ندادن ،خلاصه حواست باشه خواب نمونی و زودی برسی سر جلسه اگه سوال

دیگه ای داشتی بپرس 🌚😂