2777
2789
اره فردا رو گذاشتم برای مرور و حل سوال

تموم کردی م؟

من تا صب تموم میکنم بعد میرم کلاس رفع اشکال بعد میام سوال حل میکنم کلا بنظرت چند میتونیم بشیم

درس ۱۴/۱۵/۱۶/۱۷/۱۸مونده البته ۱۸ رو قبلا خوندم

من حتی دهمم هم همه درساش نهایی بود بعد گفتن تاثیر معدل دهم برداشته شد اسکلتون کردیم

ببین اولا اصلاااا به خودت استرس نده به هیچ وجه سوالای فضایی نمیارن ولی کتاب رو باید خط به خط همه چیزشو بخونی حتی اون کلمه یا جمله ای که میگی بابا کی از این سوال طرح میکنه.. از همون طرح میکنن

نمونه سوالای سال های قبل مخصوصا دو سال قبل رو وقتی خواستی جمعبندی کنی بخون

تو برگه حتمااا هر چی میدونی بنویس و اگه به جوابی شک داری همونو بنویس بجای اینکه خالیش بذاری، واسه خودم تو بعضی درسا از جمله دینی جواب داده که شبیه خود کتاب ننوشتم ولی مفهوم کلی رو رسوندم نمره گرفتم

اگه به نمرت شک داری وقتی که نتیجه اومد حتما اعتراض بزن من یکی از دوستام اعتراض زد 3 نمره اومد سر نمرش

تو قشنگی مثل شکلایی که ابرا میسازن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اول راجب رنگ خودکارهم میتونی آبی بنویسی هم مشکی،ولی فقط یدونه شون نه اینکه دو رنگ،ولی مدیر ما تاک ...

اگه تو ازمونای محاسباتی جا نداشتیم چیکار کنیم؟ و اینکه برای ازمونای محاسباتی خودشون چرک نویسن میدن؟

درخواست ندید خصوصا آقایون حامله |لایک نکن

تموم کردی م؟من تا صب تموم میکنم بعد میرم کلاس رفع اشکال بعد میام سوال حل میکنم کلا بنظرت چند میتونیم ...

نمیدونم چرا برای فارسب خیلی به خودم اعتماد دارم😂🥲 حس میکنم ۱۹ اینا میشم

این درسا رو قبلا خوندی یا صفری؟

مال چه سالیو حل کردید؟

۱۴۰۳_۱۴۰۲_۱۴۰۱_۱۴۰۰_۹۹_۹۸_۹۷

منو ببخشید اگه گاهی دلتون رو خواسته یا ناخواسته شکوندم:)اینروزا فقط سعی میکنم یجوری سرپا بمونم و گاهی از شدت غم زیاد ی حرفی میزنم که ۱۰۰۰ بار ازش پشیمون میشم حتی اگه حق با من بوده! به دل نگیر ازم..

من حتی دهمم هم همه درساش نهایی بود بعد گفتن تاثیر معدل دهم برداشته شد اسکلتون کردیم ببین اولا اصلااا ...

اها خیلی ممنون❤️❤️

میترسم اعتراض بزنم کمتر کنن🥲🥲

خیلیه چطور رسیدی🥲🥲

اینطور فکر میکنی بخدا بری سراغش دستت را میفته

منو ببخشید اگه گاهی دلتون رو خواسته یا ناخواسته شکوندم:)اینروزا فقط سعی میکنم یجوری سرپا بمونم و گاهی از شدت غم زیاد ی حرفی میزنم که ۱۰۰۰ بار ازش پشیمون میشم حتی اگه حق با من بوده! به دل نگیر ازم..