2777
2789
عنوان

کنج تنهایی

16 بازدید | 1 پست

شب که میشه انگار بیشتر خودتی

از دوندگی مشکلات لحظه های خوب بد رو گذر میکنی

دلت یه پناه میخواد حالا هرچی؛هرکسی نگاهش با دیگری متفاوته در مورد انتخاب این پناه.....

من به شعر پناه میبرم نمیدونم اونقدر ازت نوشتم که گم کردم شعر ها رو همه چیز بوی تو رو میده . طعم گس نبودنت با هیچ لیوان آبی گلوم صاف نمیکنه

کن تنهایی دل منم یاد تو ی ذهن خط خطی کلی برگه شعر ........

چشمای بسته تو رو با بوسه بازش میکنم💋،قلب شکسته تو رو خودم نوازش میکنم💔♥️،نمیذارم تنگ غروب دلت بگیره از کسی😥😥،تا وقتی من کنارتم به هرچی میخوای میرسی😇،خودم بغل میگیرمت🫂،پر میشم از عطر تنت،کاشکی تو ام بفهمی که میمیرم از نبودنت🖤،خودم به جای تو شبها بهونه هاتو میشمارم🌒،به جای تو گریه میکنم🥀🥀 به جای تو غصه میخورم🥺،هرچی که دوس داری بگو،حرفای قلبتو بزن، دلخوشیهات مال خودت❤️🔥❤️🔥؛درد دل هات برای من❤️🩹❤️🩹،من واسه داشتنت قید یه دنیا رو زدم🌏🪐،کاشکی ازم چیزی بخوای تا به تو دنیامو بدم😍😍

آخه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.