2777
2789
عنوان

دینی نهایی فردا

280 بازدید | 28 پست

وای احساس بدبختی و استرس و ترس کل وجودمو گرفته

این همه خوندم بعد اونوقت هر چی نمونه سوال و آزمون میدم نمره هام ۱۲ ۱۳ دیگه ته تهش ۱۵ میشه:)

وای جدی خسته شدم از امید وار بودن و بزور ادامه دادن

سخته واقعا است س سخته

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی خدایاازاین به بعدهرچی کارزاروتعویق مهویق بیادنفرینشون میکنم الکی مردموامیدوارمیکنن من اگه درگیرنمیشدم الان همه روخوندهههههه بودممممم خدایاااا

به دردش خوردی به دردت نخورد،به دردش بخوری به دردنخوری

من دو سال نهایی دادم هردوتاش هم ۲۰ شدمفقط و فقط و فقط هم کتاب میخوندم نمونه سوال واقعا نیاز نیست بای ...

بنظرت با این سطح ۱۲ ۱۳ ۴ ساعت اینا تا صبح بخونم ۲ ساعتم بخوابم میتونم اوکیش کنم و نمره خوب بگیرم

من برعکس بقیه نمونه سوال حل میکنم استرس میگیرم ولی خیلیا میگن واسه نهایی آزمون و نمونه سواله جوابه

من ک میخام فقط نمره قبولی بگیرم دعا کنین واسم🥲

دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗

نمیدونم حرفام کمکی برات هست یا نه

اما اگه امید نداشته باشی چیزی تغییر میکنه؟آدما با امید زندن الان وقت ناامیدی اصلا نیست

فقط بخون

توی امتحان اگه یه سوال دیدی تمام چیزایی که توی اون تیتر توی کتاب هستو بنویس هرچیزی که هست کلشو بنویس

نمرشو میگیری

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

هعی خدایاازاین به بعدهرچی کارزاروتعویق مهویق بیادنفرینشون میکنم الکی مردموامیدوارمیکنن من اگه درگیرن ...

دقیقاااا من یه تایم زیادی با فکر به تعویق از دست دادم و خیلی از این بابت عصبیم

بنظرت با این سطح ۱۲ ۱۳ ۴ ساعت اینا تا صبح بخونم ۲ ساعتم بخوابم میتونم اوکیش کنم و نمره خوب بگیرم من ...

برای نهایی باید سوال حل کنی اما برای دینی من واقعا نیاز نمیبینم.. اگه خیلیی مسلط باشی به متن به راحتی ۲۰ میگیری..

نمیدونم والا

من شب ها وقتی نمیخوابیدم صبح نمیتونستم تمرکز داشته باشم هر چی خونده بودم هم یادم میرفت

...

نمیدونم حرفام کمکی برات هست یا نهاما اگه امید نداشته باشی چیزی تغییر میکنه؟آدما با امید زندن الان وق ...

میدونی دیگه از پشت کنکور موندن و حرف شنیدن خسته شدم پس مجبورم بخونم

دقیقاااا من یه تایم زیادی با فکر به تعویق از دست دادم و خیلی از این بابت عصبیم

فقط دنبال دیده شدنن عوضیا الان نمیدونم چی کارکنم دارم میمیرم بخداکم مونده پنیک کنم همه جام دردمیکنه من خیلی رواین نهاییاحساب بازکرده بودم

به دردش خوردی به دردت نخورد،به دردش بخوری به دردنخوری

برای نهایی باید سوال حل کنی اما برای دینی من واقعا نیاز نمیبینم.. اگه خیلیی مسلط باشی به متن به راحت ...

منم اینطوریممم ولی آخه مجبورم بهتره تا میتونم قهوه بچپونم فقد بخونمش

میدونی دیگه از پشت کنکور موندن و حرف شنیدن خسته شدم پس مجبورم بخونم

من پشت کنکور موندم

و نه بخاطر حرف بقیه بخاطر خودم موندم

اما یادمه شب امتحان دینی من این ساعت هنوز یه درس مونده بود که تموم کنم تا ساعت یک اینا خوندم صبحم ساعت سه بیدار شدم و مروردکردم

استرسم زیاد بود فکر میکردم عقبم

اما هرکسی شیوه خودشو داره

بخاطر خودتم که شده عقب نکش

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

برای بقیه درسا میتونید راهنمایی کنید

چاره اش فقط خوندن مرور خیلی زیاد و حل نمونه سواله

فقط و فقط همین

برخلاف کنکور اینطور نیست که اگه بخونی نتونی جواب بدی

البته خیلیا میخونند نمره کم میگیرن چون اصولی نمیخونند و به خصوص چون مرور زیاد ندارن

شب امتحان باید خیلی فول باشی رو مطالب دیگه نمیشه همون شب امتحان بخوای جمع کنی دروس رو

...