2777
2789
عنوان

حس پوچی میکنم

45 بازدید | 8 پست

۲۰سالمه صبح تا شب رو تختمم سرم تو گوشیه انقد که بدنم ضعیف شده نمیتونم وایستم قشنگ یا راه میرم خسته میشم چشمامم ضعیف شده زیرش گود افتاده

هیچ انگیزه ای ندارم همش ناامیدم هیچی خوشحالم نمیکنه از عذاب وجدان این که هیچ کار نمیکنم همش حالم بده ولی بازم کاری انجام نمیدم

انرژی منفیم بالاس واسه همین همش سرمو میکنم تو گوشی که به چیزای الکی فکرنکنم اخه خانوادمم انرژی منفین صبح تا شبم تو خونه ان دعوا میکنن نه تفریحی میرن نه رفت امد خانوادگی ای چیزی

چیکارکنم خیلی حالم بده ازین مدل زندگی کردن کسل کنن بدم میاد هروز دعوا بشنوم هروز رو تخت تو اتاق تاریک دراز بکشم سرمو تو گوشی کنم حسرت زندگی اینو اونو بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان میگن دعا بخون یا دعا بگیر

لطفاً باشگاه نزدیک خونه برو اگر نیست حس نداری خیلی گوشه گیری روانشناس برو میفرسته پیش روانپزشک شما دارو نیاز داری اگر شدت ناراحتی و افکار منفی زیاد

روزی یک ربع پیاده روی

الان میان میگن دعا بخون یا دعا بگیرلطفاً باشگاه نزدیک خونه برو اگر نیست حس نداری خیلی گوشه گیری روان ...

خجالت میکشم برم

من نمیتونم گریمو کنترل کنم همون اول میزنم زیر گریه 😂