2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

69 بازدید | 5 پست

توی یه شهرکوچیک شاغلم که مامان بابامم اینجان ولی انگار نیستن توی شهربزرگ خونه داریم وهمش اونجان با خواهر برادرام که ازدواج کردن من اینجا تک افتادم توی یه خونه ویلایی تنها هیچکی هیچکیم نیس یه بار انتقالی گرفتم شهربزرگ بابام نزاشت منو برگردوند از این میترسید اونجا من سرخود برم بایکی ازدواج کنم حالم خیلی بده خیلی توی این خونه بزرگ تنهایی دارم میمیرم هیچکیم نیس

انتقالی بگیر

بگو از تنهایی اونجا موندن می ترسم

دیگه ام محل نذار

البته من به شخصه خونه ویلایی تو شهر کوچیک بدون سر خر رو ترجیح می دم ولی هرکی انتخابی داره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
انتقالی بگیربگو از تنهایی اونجا موندن می ترسمدیگه ام محل نذار البته من به شخصه خونه ویلایی تو شهر کو ...

اخه هیچ جااینجا نداره برم همه مارو میشناسن جرات نفس کشیدن ندارم البته ازاینکه برم شهربزرگ هرکی یه چیزی بهم بگه هم میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه هیچ جااینجا نداره برم همه مارو میشناسن جرات نفس کشیدن ندارم البته ازاینکه برم شهربزرگ هرکی یه چی ...

خب پس این کانالو ببین

تلگرام کانال زندگی ساالم سوده هروی

دوره از عزت نفس تا اعتماد بنفس

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب این موضوع ربطی به عزت نفس داره مگه؟

اره ربط داره

اینکه از چی بترسی

از چه حرفی بی زار باشی

اینا مربوط به ارزش هایی هست که تو ذهنت داری

مثلا تو یه خانواده این موضوع جا افتاده دختر تا مجرد هست نباید خونه جدا داشته باشه نباید سفر تنهایی بره.

یه دختر تو همچین خانواده ای وقتی می خواد این کارو بکنه همش اضطراب داره