2777
2789
عنوان

حمام نمک

165 بازدید | 15 پست

بچه ها کسلی و کرختی این روزها در ایران به دلیل سیل اتفاقات بد و ترومای جمعی در کل ناخوداگاه جمعی ایرانی ها نهادینه شده حتما هفته ای دو بار حمام نمک بگیرید(سایت راستمرد سرچ کنید)و چاکراهاتون رو مدام پاکسازی کنید حتی الامکان غذاهای عست فودی و نوشیدنی های انرژی زا رو کم کنید نوشابه رو حذف کنید و حتما مدام با بدنتون صحبتون کنید بدنتون رو روزی چندبار دست بکشید و با محبت باهاش تعامل کنید انتقاد از خودتون رو مدتی فراموش کنید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اجی من الان تو گوگل سرچ زدم یسریا نوشتن نمک دریا

یسریا نوشتن نمک عادی در اب گرم یا جوش حل میکنن و بدنشون میشورن

الان شما گفتید سنگ نمک

من سنگ نمکم دارم ولی نمیدونم باید چیکار کنم میشه بگید🥹

اجی من الان تو گوگل سرچ زدم یسریا نوشتن نمک دریا یسریا نوشتن نمک عادی در اب گرم یا جوش حل میکنن و بد ...

نمک هر چقدر طبیعی تر قدرتش بیشترِ نمک دریا طبیعی ترین بعد هیمالیا و سنک نمک

نمک نوعی پاکسازی کننده قویِ یادتون نره نمکی که یه بار استفاده کردین اگر باقی موند حتما دور بریزید و مجدد استفاده نکنید

شما میتونید منزل یا بدن و چاکراتون رو تمیز کنید همش و می نویسم

نیت پاکسازی کنید برای افکارمنفی و کدری هاله ها و پاکسازی چاکراها و کالبد و غیرارگانیک ها اسم خودتون رو میارین پاکسازی انجام می دم بین دوره ده الی چهل روز باید مداوم استفاده کنید و بعد سطل پلاستیکی یا تشت که پاهاتون کامل توش جا شه پر اب شه تا جایی که ده سانت بالاتر از قوزک پای شما باشه نمک می ریزین توش منتظر باشن نمک کمی اب شه یا به خودش بره نمک شما اگر سنگینِ و درشته خورد کنید تو اب جوش بریزین حل شه یا لااقل از نمک املاح بمونه نه این که حل نشه اب رو بذارین ولرم شه پاهاتون رو فرو می کنید توش می شینین روی یک صندلی و ستون فقراتتون حتما صاف باشه بعد ذکر یا مانترا یا دعا یا عبارات تاکیدی که باهاش ارتباط می گیرید برای پاکسازی بگین تا ده دقیقه مداوم مثلا بعضی ها سوره ناس می خونن بعضی ها جملات تاکیدی پاکسازی می گن بعضی ها مانترا می خونن احساس کردین اب لزج شده یا حالت لیزی کف پا حس کردین وقتی انگشتهای پا رو به هم می مالین دوره پاکسازی رو بیشتر کنید این نشانه الودگیه بعد با یک حوله پاتون رو خشک کنید و بعد ابکشی کنید بعد مجدد با حوله خشک کنید اب نمک رو دور بریزین ظرفتون رو بشورین حتما یادتون نره زیاد موندن پا تو نمک سردی میاره بیشتر ده دقیقه نشه این شد روش اول روش دومم می نویسم

ممنونم عزیزدلم

روش دوم پاکسازی نمک

به دو نحو می شه انجام داد تاثیر این روش دوم خیلی بیشترِ

هفته ای ۳ بار انجام شه

یه کاسه کوچولو نمک ببرین حموم پوستتون رو قبلش خیس کنید نیت کنید به همون روش که گفتم موهاتون رو خیس نکنید تمام اون کاسه نمک رو به پوستتون آغشته بشه مثل گوشتی که می خواین نمک بزنید مزه دار کنید حتی چاکراهای کف دست و پا پشت بدنتون تا کشاله ران و ابتدای ناحیه شرمگاهی قسمت مونس نه لابیا❌️❌️ حتی بین باسن رو نمک بزنید تمام بدن اغشته شه و روی موهاتون که خشکه بپاشین به کف سر نکشیدپشت و رو ۵ دقیقه صبر کنید ذکرتون و بگید بعد اب رو باز بکنید برید زیر دوش و چشمهاتون رو ببندید تصور کنید این نمک ها به شکل سیاه و کدر داره از بدنتون جدا می شه

اگرم وان دارید تو وان بریزین با اب جوش ولرم شد ده دقیقه توش دراز بکشید مانترا یا ذکرتون و بگید ابکشی کنید

امیدوارم انجام بدین

اهان گلممیگن چرک گیری خیلی تاثیر داره..

نمک هر چقدر طبیعی تر قدرتش بیشترِ نمک دریا طبیعی ترین بعد هیمالیا و سنک نمک

نمک نوعی پاکسازی کننده قویِ یادتون نره نمکی که یه بار استفاده کردین اگر باقی موند حتما دور بریزید و مجدد استفاده نکنید

شما میتونید منزل یا بدن و چاکراتون رو تمیز کنید همش و می نویسم

نیت پاکسازی کنید برای افکارمنفی و کدری هاله ها و پاکسازی چاکراها و کالبد و غیرارگانیک ها اسم خودتون رو میارین پاکسازی انجام می دم بین دوره ده الی چهل روز باید مداوم استفاده کنید و بعد سطل پلاستیکی یا تشت که پاهاتون کامل توش جا شه پر اب شه تا جایی که ده سانت بالاتر از قوزک پای شما باشه نمک می ریزین توش منتظر باشن نمک کمی اب شه یا به خودش بره نمک شما اگر سنگینِ و درشته خورد کنید تو اب جوش بریزین حل شه یا لااقل از نمک املاح بمونه نه این که حل نشه اب رو بذارین ولرم شه پاهاتون رو فرو می کنید توش می شینین روی یک صندلی و ستون فقراتتون حتما صاف باشه بعد ذکر یا مانترا یا دعا یا عبارات تاکیدی که باهاش ارتباط می گیرید برای پاکسازی بگین تا ده دقیقه مداوم مثلا بعضی ها سوره ناس می خونن بعضی ها جملات تاکیدی پاکسازی می گن بعضی ها مانترا می خونن احساس کردین اب لزج شده یا حالت لیزی کف پا حس کردین وقتی انگشتهای پا رو به هم می مالین دوره پاکسازی رو بیشتر کنید این نشانه الودگیه بعد با یک حوله پاتون رو خشک کنید و بعد ابکشی کنید بعد مجدد با حوله خشک کنید اب نمک رو دور بریزین ظرفتون رو بشورین حتما یادتون نره زیاد موندن پا تو نمک سردی میاره بیشتر ده دقیقه نشه این شد روش اول روش دومم می نویسم

اجی من الان تو گوگل سرچ زدم یسریا نوشتن نمک دریا یسریا نوشتن نمک عادی در اب گرم یا جوش حل میکنن و بد ...

در مورد گفتگو با بدن هر صبح یا شب قبل خواب روی بدن خصوصا رحم دست بکشید و با بدنتون محبت امیز صحبت کنید نذارید احساس ترس کنه و افکار بدتون رو راجع به بدنتون کنار بذارید نگید اینجام چاقه اونجام سیاهه جوش داره کوچیکه بزرگه فقط با بدن ارتباط بگیرید سلول های بدنتون صدای شما رو می شنون این علمی اثبات شده سلول ها به صدای صاحب بدن واکنش نشون می دن حتما با مهربانی با بدن صحبت کنید ازش تشکر کنید با وجود استرس ها و تکانه های روانی دوام میاره و همراهیتون می کنه ازش عذربخواید که سستی دارید و کاهلی دارید مراقبت درست ندارید بدن بعد از مدتی کم کم باشما ارتباط می گیره می بینید که انرژیش بیشتر می شه خانم هایی که پریود نمی شن بعد از این که رحمتون و دست می کشید بهش بگید من می دونم تو داری همه تلاشتو می کنی پریود شم من می سپارم به تو و بهت اعتماد کامل دارم می دونم تو بسیار هوشمندی و به سود من در جریانی خود به خود تا دو سه روز وقتی مدام تکرار کنید پریود می شین

◼مراسم پاکسازی منزل با نمک: ⁣

🌸برای ورود به منزل های جدید پاکسازی خیلی مهم است. چون انرژی آدم هایی که قبلا آنجا بوده اند در آن مکان مانده است.⁣
🌸دفع انرژی منفی با سنگ نمک
نمک را در چهار گوشه اتاق خود بریزید و پس از ۴۸ ساعت جارو بزنید و درو بریزید مطمئن باشید که همراه آن انرژی های منفی را نیز دور خواهید کرد.⁣
🌸تمام قفسه ها، کمدها، کابینت ها، دیوارهای توالت آشپزخانه حمام رو با آب نمک تمیز کنید.⁣
(از نمک تصفیه شده یا نمک دریا استفاده بشه بهتره)⁣

🌸تو جاهای تاریک مخصوصا زیرزمین یه تیکه سنگ نمک بزرگ بزارید.⁣

🌸سنگ _نمک به دلیل امواجی که از خود ساطع میکند دفع انرژی منفی میکند .⁣
🌸بهتر است که سنگ نمک روی جاکفشی یا اپن باشد.⁣

خانم های ایرانی عزیزم مراقب خودتون باشید و مراقب رحمتون رحم زن ها خطر و زودتر از سایر ارگان های بدن حس می کنه چون مسئول انرژی وجود زنِ