2777
2789
عنوان

دلم گرفته

88 بازدید | 14 پست

ن دوستی دارم ن پارتنری ن هیچی مریضمو ناخوش دلم مرگ و میخاد هرچی دنبال کارم استخدام نمیشم هبچ پولی ندارم دیگه تحمل زندگیو ندارم کاش میشد خودکشی کنم

هرجور نگاه میکنم امیدی ب این زندگی ندارم تنها راه نجاتم همون خودکشی و بس

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودکشی که وضعیتت بدتر میکنه... اکثریت خودکشی ها ناموفق هستن.. فقط میزنی کلیه و کبدت خراب میکنی و تا اخر عمر دیالیز و مصیبت میکشی..

اون چیزهایی که میگی هم من با پوست و استخوان درک میکنم و مشکل اکثریت جوان ها هست... فعلا یه روانپزشک برو ، دارو بگیر و آرام بشو بلکه دنبال راه های خطرناک نری.. حداقل وضعیتت از این بدتر نکنی.. فقط بدون میلیون ها جوان مثل ما همین طور گرفتار و بدبخت هستن

برو تو جامعه پیاده روی پارک کتابخونه

الان همه اوضاعشون همینه و با سیلی صورتشونو سرخ میکنن

فقط خودت میتونی ب داد خودت برسی

عاشقطبیعت و حیوانات باش بعد بشینو ببین چ طوری عشقش ب زندگیت بر میگرده🌳🌎💝. ادم افراطی مذهبی دیدی سریع فرار کن اینا غیر خراب کردن حالت ب هیچ دردی نمیخورن🏃🏼♀️🏃🏻🏃🏼♀️🏃🏻. ب جای فکردن ب گذشته و اینده و مقایسه و حسرت رو خودت کار کن مدیتیشن کن یوگا کن غذای سالم بخور و ب درون خودت برگرد و در اخر خدیا مارو از شر خودمون در امان نگهدار آمییییییین🙏🏻💋

من میگم پول ندارم تو میگی برو روانپزشک پول داشتمو برا نریضیم میرفتم دکتر

روانپزشک اینترنتی ویزیتش 300-400 هست.. دارو هم بگو بهت ایرانی ارزان میده... با 500 تومن قضیه جمع میشه.. بهتر اینکه بری خودکشی کنی و کلیه ات ناقص کنی.. یه رفیقی داریم همین کار کرد.. الان دیالیزی هست.. هفته ای 2 بار میره دیالیز میشه.. چند ساله تو صف پیوند کلیه هست

ادم بی پول بیکار مریض بدون پشتوانه ک حتی ی ویزیت ساده نتونه بده ب چ درد میخوره

کاملا درکتون میکنم .خودمم بارها توی این موقعیت قرار گرفتم .ولی همیشه سعی کردم اول توکلم به خدا باشه بعدشم تا جایی که تونستم حتی بیشتر از توانم برای رسیدن به هدفم تلاش کردم .خواهشا فکر خودکشی و این چیزا رو از مغزتون بیرون کنید