2777
2789
عنوان

حسادت جاری

110 بازدید | 16 پست

دوستان اگه توی برخورد با جاری حسود تجربه ای دارین ممنون میشم راهنماییم کنین

از اول ازدواجم نه تنها چشمش تو زندگیمه و مدام مقایسه میکنه، بلکه سعی میکنه کاری کنه من از یه سری چیزا محروم شم...

و اینکه پشت سرم سعی میکنه خراب کنه منو

حرصو تو چشماش میبینم

سعی میکنم جزئیات زندگیم و خوشیامو متوجه نشه

دلم میخواد از شرش در امان باشم

چند سالشه،چند سالته؟

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی اینجوری دارم حتی بلانسبت گوزیدن بچه هامونم مقایسه میکرد الان ۵سال ونیمه ک کات کردم نمیبینمش

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

کات کن من اصلا از ادم حسود حس خوب نمیگرم جاریمم باشه رفت و آمد نمیکنم چون انقدر گرفتارم که حوصله بدگویی و چرند و مرند گفتناشو حسودیاشو ندارم بره با هرکی حوصلشو داره

راضی هستی؟ قطع ارتباط مشکلی درست نکرده واست؟

نه چ مشکلی ...آره خیلی راضیم ..بیکارم بشینم ادا ها خاله زنکی اون رو ببینم و حرفا چرتشو گوش کنم....البته مرد همراه هم مهمه من شوهرم همراهه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
کات کن من اصلا از ادم حسود حس خوب نمیگرم جاریمم باشه رفت و آمد نمیکنم چون انقدر گرفتارم که حوصله بدگ ...

باورت نمیشه چقدر آرامش منو به هم زده و چه مشکلاتی درست کرده تو زندگیم

ولی بخاطر شوهرم و برادرشوهرم قطع ارتباط نکردم هنوز

آره درست میگی خدا حفظ کنه شوهرتو قدرشو بدون

ممنون عزیزم همچنین ولی درکل دوربشو اعصابت راحتتر

باورت نمیشه چقدر آرامش منو به هم زده و چه مشکلاتی درست کرده تو زندگیم ولی بخاطر شوهرم و برادرشوهرم ق ...

بزار برادرا باهم برن بیان تو خودتو قاطی اونا نکن رفت و آمد تو نکن

راضی هستی؟ قطع ارتباط مشکلی درست نکرده واست؟

قطع ارتباط چه مشکلی میتونه ایجاد کنه ؟

حالا به هر دلیلی دلت نمیخواد با طرف در ارتباط باشی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

جاریم یه آدم خسیسه که اصلا اهل خرید وسیله برای خونه نبود اما از وقتی من جهاز خریدم اونم شروع کرد به خرید وسایل برقی و لوازم زندگی نو ، موقعی که نامزد بودم و همسرم واسه هدیه طلا میخرید اونم از حسادت شروع کرد به خرید طلا ، اوایل خیلی سرشو میکرد تو زندگیم و باهام رقابت میکرد ، من اصلا توجهی نکردم ، حساس نشدم و به روی خودم نیاوردم فقط کمتر رفت و آمد کردم و چندبار به گوشه کنایه گفتم فلانی اومد خونه تو کمدمو نگاه کرد خیلی بدم اومد از کارش و طرف رو سرزنش کردم که چقدر بیشعوره

دیگه حساب کار اومد دستش و بجایی رسید که که کلید خونه ام دست شوهرشه وقتی من برم خونه ی پدرم ، اما با شوهرش نمیره به خونه ی من سر بزنه

کلا آدم فضولیه اما بد ذات نیست ، الانم با هم خوبیم و مشکلی نداریم

فقط باید حد و مرز تعیین کنی