2777
2789
عنوان

اومدم دردو دل

162 بازدید | 28 پست

سلام دوستان نینی سایتی خوبید دلم گرفته بود اومدم اینجا سبک کنم خودمو یکم دردو دل کنم میدونم که خیلی هامون اوضاع خوبی نداریم خودمم از لحاظ روحی داغونم اوضاع مالیمونم که چی بگم انقدر قسط قرض روهم اومده که فکر کردن بهش غصه عالمو میریزه رو دلم با دو تا بچه اگه مهمونی بخواد بیاد که واویلا کاش منم میتونستم کار کنم ولی بچم کوچیکه الان چند ماهه توی فشاریم بدجور خیلی دلم گرفته همسرمم بیچاره هرچی میدونه نمیرسه اونم از من بدتر😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غصه نخور خدا بزرگه همین که سالمیم شکرش و بعدم مهم اوغات خوشه ما از هیچ نظری مشکل نداریم فقط شوهرم اصلا اخلاق خوبی نداره یک هفته اس باهاش قهرم پیر شدم از غصه

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بنظرم جداشو ازش مردا ب پولی هم برسن ب پا خانومشون نمیریزن برا بقیه خوبن رفیقا واسنا ها خدشون همونطور ...

چه راحت میگی جداشو مگه گفتم شوهرم بده. خدا واسم نگهش داره کلی جون میکنه ولی خب شرایطمون پیچیده شده

بنظرم جداشو ازش مردا ب پولی هم برسن ب پا خانومشون نمیریزن برا بقیه خوبن رفیقا واسنا ها خدشون همونطور ...

چی کار کنه طلاق بگیره دو تا بچه رو الاخون والاخون کنه؟

فکر کنم شرایط مالی واسه همه بد هست

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چی کار کنه طلاق بگیره دو تا بچه رو الاخون والاخون کنه؟ فکر کنم شرایط مالی واسه همه بد هست

خوب پس تو همون زندگی بمون وحسرت همه چی رو هم ب. دلت بکش و با این شرایط تنها یک طور پیشرفت میتونی بکنی اونم خانواده پولدار وحامی پولدار و پس انداز قلمبه سلمبه ک بعید میدونم در غیر این صورت این حقوقا روب رو خرج خوراکتون هم کم میارین

چه راحت میگی جداشو مگه گفتم شوهرم بده. خدا واسم نگهش داره کلی جون میکنه ولی خب شرایطمون پیچیده شده

الهی شادی ناخواسته مهمون دل گرفته ات..خدای بزرگ ب خودت وشوهرت وبچه هات سلامتی عطاکنه..این روزاسخته زندگی واسه کسی وجدانش بیدارودلش پرازسوزومهربانی باشددد..🤲🤲

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

دیگه چاره ای نیست ،سخته وای باید تلاش کنیم ،فقطم با قسط ووام شاید بتونیم چیزی اضافه یا بروز کنیم ، والا حقوق خالی فقط زنده موندنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

الهی شادی ناخواسته مهمون دل گرفته ات..خدای بزرگ ب خودت وشوهرت وبچه هات سلامتی عطاکنه..این روزاسخته ز ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم خدا بهشما هم سلامتی و خوشبختی بده انشاءالله

بله درسته باید جنگید منم یجورایی کم آوردم امیدوارم بتونم تحمل کنم

صبور باش ، فقط نباید به شوهرت خیلی فشار بیاری چون اونم ازین درجا زدن الان در حال انفجاره، باهاش بساز تا این دوران بگذره

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن