2777
2789
عنوان

اومدم دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
خوب پس تو همون زندگی بمون وحسرت همه چی رو هم ب. دلت بکش و با این شرایط تنها یک طور پیشرفت میتونی بکن ...

خدا شفات بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
واقعا تعجب کردم از کامنتش. بیچاره شوهرم خیلی صاف و صادقه

نمی دونم والا فکر کنم متوجه شرایط شما نشد

من نمی گم شما فداکاری کن و خودتو از بین ببر می گم وقتی فقط مشکل مالیه اوکی باید صبور بود

ولی یه راه حل معنوی اگه کسایی که ازشون دلخور هستی رو دعا کنی از ته دل یه گشایش هایی واسه آدم اتفاق می افته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبور باش ، فقط نباید به شوهرت خیلی فشار بیاری چون اونم ازین درجا زدن الان در حال انفجاره، باهاش بساز ...

یوقتا غر میزنم ولی خب اونم تقصیری نداره ممنون از توصیه هاتون امیدوارم زود بگذره این دوره که خیلی فشار آورده به جسم و روحمون

یوقتا غر میزنم ولی خب اونم تقصیری نداره ممنون از توصیه هاتون امیدوارم زود بگذره این دوره که خیلی فشا ...

انشالا

صبور باشید ، میگذره ،برای همه کسایی که با هیچی شروع میکنن هست ، زندگی و شوهرتو دوست داشته باش تا سختیهارو بتونی تحمل کنی،

نتیجه تلاش و تحمل سختی ، همیشه خوبه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

واقعا ؟حتما این کارو میکنم ممنونم عزیزم

اره اگه اعتقاد داری نماز شب بخون و دعا کن

فقط یادت باشه این مدلی دعا نکنی

خدایا فلانی بدبخته بیچاره اس کارشو راه بنداز

این مدلی دعا کن خدایا تو رحمانی تو صاحب ثروت جهانی خدایا تو بزرگی بخت فلانیو باز کن بهمانی رو شفا بده به این یکی ثروت بده

وقتی وعض مالیت خوب شد بچه میاوردیتو این وعض دو تا بچه آوردی که چیاونا هم زجر بکشنانقدر عجله واسه چیت ...

عزیزم الان همه توی وضع بدی قرار دارن بخاطر شرایط جامعه

حتی مایی که بچه کوچیک هم نداریم موندیم تو این وضع

ایشون شاید قبل این شرایط بچه داشتن و حالا وضعشون نابسامان شده

دلیلی نداره وقتی از طرف چیزی نمیدونید کلی حرف بچسبونی بهش

عزیزم الان همه توی وضع بدی قرار دارن بخاطر شرایط جامعه حتی مایی که بچه کوچیک هم نداریم موندیم تو این ...

باشه

آفرین که بچه آوردی

آفرین که ۲تا آدم دیگه هم زجر کش کردید

الان راضی شدی؟😉