2777
2789

من دردای وحشتناکی دارم، مسکن نمیخورم چون دیگه تاثیر ندترن روم، دمنوش میخورم، و روزی یه ساعت ماساژ میگیرم که بدنم ریلکس بشه، حالا یا میرم سالن، یا همسرم ماساژ میده(ماسور هست)

و اینکه به ارگاسم رسیدن تو دوره PMS خیلی به کمتر شدن درد توی دوره پریود کمک میکنه تقریبا یه هفته قبلش رو هرشب رابطه داریم

شیاف دیکلوفناک. بهتر از قرصه ضررش کمتره.یا هل باد از عطاری بگیر آسیاب کن بریز تو لیوان آب جوش چند دق ...

واقعا شیاف ضررش کمتره؟؟

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از پریودی هم شانس نیاوردیم یسریا میشن اصلا هیچی نمیفهمن

اره واقعا 😑😑😑😑

منم اولاش اینطور بودم یهو با درد شد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مفنامیک اسید رو اگه با ویتامین ب6 بخوری حالت تهوع دیگه نمیاره امتحان کن .

ولی درکل سعی کن دارو نخوری من با آویشن و نبات حوله گرم آجر داغ و این طور چیزا آروم میکنم خودمو .

مفنامیک اسید رو اگه با ویتامین ب6 بخوری حالت تهوع دیگه نمیاره امتحان کن .ولی درکل سعی کن دارو نخوری ...

من اصلا با این چیزا اروم نمیشم مسکن نخورم میمیرم

من اصلا با این چیزا اروم نمیشم مسکن نخورم میمیرم

خب یه مسکن ضعیف بخور کنارش اینارو انجام بده کمرتون با شال پشم شتر

این قهو ای ها هست با اونا ببند خیلی خوبه گرمی بخور از سردی ها دوری کن کاچی با شیره انگور و روغن حیوانی درست کن عالیه.

حمام نباید بری این دوران خدا حتی وضو گرفتن رو هم این دوران ممنوع کرده یعنی حتی الامکان نباید آب به بدن بخوره چرا اینقدر الان مشکلات رحم و زنان زیاد شده فقط به خاطر رعایت نکردنه تو این دوران هست.

بخدا هرماه بخوای قرص و مسکن بخوری بدن کم میاره عزیزم.

اصلا خود دکتر زنان بهم گفت اینو استفاده کن و مشکلی نداره ولی خب فقط یه بار در ماه اوکیه چیزی نمیشه ح ...

ممنون عزیزم