2777
2789
چون نیتت انقطاع نسله جواب نمیده پستونک بخر🤣

اخه یساله ک هم ازدواج هم زایمان زوده 😂

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دوس دارم امتحان کنم اما روم نمیشه، واسه ازدواج میخواستم یه چیزی بخرم، ولی کلا دلم نمیخاد کسی فکرکنه دنبال ازدواجم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بعد با کاندوم بگیرنت میدونی چی میشه😂😂

😂😂😂

باید قایم کنم وگرنه بدبخت میشم.

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

منم دوس دارم امتحان کنم اما روم نمیشه، واسه ازدواج میخواستم یه چیزی بخرم، ولی کلا دلم نمیخاد کسی فکر ...

یه کش موی ساتن سفید بخر واسه عقدت ،گل سر مروارید بخر چیزی که تابلو نباشه

شما روح ندارید بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻
من جاکلید خریدم پارسال امسال همون جاکلیدی رو برا کلید خونم استفاده کردم. امسال میخوام ماشین بگیرم

واسه ازدواج چی خوبه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
یه کش موی ساتن سفید بخر واسه عقدت ،گل سر مروارید بخر چیزی که تابلو نباشه

باشه خوبه پس ایشالا برامون براورده شه

حقیقت داره من حاجت گرفتم امسال هم میرم 🥲❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

واسه ازدواج چی خوبه

من سال سفید گرفتم وقتی ازدواج کردم سرعقدم سرم کردم نیت بکن بعد سال بذار کنار ازدواج ک کردی سر عقدت بپوش انشالله که حاجت روا بشی گلم ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چرتو پرتهمن 2سال حلقه خریدم برای ازدواج والا چیزی ندیدم

قشنگم یک سال سفید بخر