ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 996 عنوان دینی درس چندین 148 بازدید | 14 پست ؟ اعلام وضعیت کنیددد زودمیگم ضایه نیست با 24 25سال سن و مدرک دوباره نهایی میدم و دینی میخونمواسه فردا استرس دارم خودم از همشون بزرگتر باشم من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم امروز | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خبر_مرگت عضویت: 1405/03/22 تعداد پست: 51 قراره استارت بزنم تا در طلب گوهر کانی کانی. تا در هوس لقمه نانی آنی. این نکته رمز اگر بدانی دانی هرچیزی که درجستن آنی آنی
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 996 من ک تموم کردم دیروز سوالم حل کردم😂😂🦥💗 افرینننن منم تموم کردم مرور مونده من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 996 قراره استارت بزنم از قبل خوندی؟ من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
خبر_مرگت عضویت: 1405/03/22 تعداد پست: 51 از قبل خوندی؟ نه از صفر میخوام شروع کنم😅 تا در طلب گوهر کانی کانی. تا در هوس لقمه نانی آنی. این نکته رمز اگر بدانی دانی هرچیزی که درجستن آنی آنی
راپونزل_کوچولوشم عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 899 نه از صفر میخوام شروع کنم😅 یاخدااا ن ک دیروز از استرس زیاد حالم بد اصن👀
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 996 نه از صفر میخوام شروع کنم😅 موفق باشی خودم سال اولم شب امتحان خوندم 19شدم من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
راپونزل_کوچولوشم عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 899 موفق باشی خودم سال اولم شب امتحان خوندم 19شدم اونموقع بله الان خیر
خبر_مرگت عضویت: 1405/03/22 تعداد پست: 51 موفق باشی خودم سال اولم شب امتحان خوندم 19شدم همچنین . منم پارسال با نخوندن پاس شدم امسال میخوام ترمیم کنم خیر سرم تا در طلب گوهر کانی کانی. تا در هوس لقمه نانی آنی. این نکته رمز اگر بدانی دانی هرچیزی که درجستن آنی آنی
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 996 اونموقع بله الان خیر زیاد فرقی نکرده الان که سوالا رو میبینم دینی اسون شده مال ما 40تا سوال بود من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
دخترماهزیبا عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1068 افرینننن منم تموم کردم مرور مونده سلام عزیزم موفق باشی اول از همه بگم که چرا اصلا باید خجالت بکشی درس خوندن و مستقل بودن بزرگ ترین لطفیه که به خودت میکنیو اصلاا خجالت آور نیست خداروشکر خوندی👏🏻🌹 دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 996 سلام عزیزم موفق باشی اول از همه بگم که چرا اصلا باید خجالت بکشی درس خوندن و مستقل بودن بزرگ ترین لطف ... قوربونت برم من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
دخترماهزیبا عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1068 قوربونت برم خدا نکنه عزیزموفق باشی 🌹 دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم