2777
2789
عنوان

دینی درس چندین

148 بازدید | 14 پست

؟ اعلام وضعیت کنیددد زود

میگم ضایه نیست با 24 25سال سن و مدرک دوباره نهایی میدمicon و دینی میخونم

واسه فردا استرس دارم خودم از همشون بزرگتر باشم

من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک تموم کردم دیروز سوالم حل کردم😂😂🦥💗

افرینننن منم تموم کردم مرور مونده

من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم

نه از صفر میخوام شروع کنم😅

موفق باشی خودم سال اولم شب امتحان خوندم 19شدم

موفق باشی خودم سال اولم شب امتحان خوندم 19شدم

همچنین . منم پارسال با نخوندن پاس شدم امسال میخوام ترمیم کنم خیر سرم

تا در طلب گوهر کانی کانی. تا در هوس لقمه نانی آنی. این نکته رمز اگر بدانی دانی هرچیزی که درجستن آنی آنی

اونموقع بله الان خیر

زیاد فرقی نکرده الان که سوالا رو میبینم دینی اسون شده مال ما 40تا سوال بود

افرینننن منم تموم کردم مرور مونده

سلام عزیزم

موفق باشی

اول از همه بگم که چرا اصلا باید خجالت بکشی درس خوندن و مستقل بودن بزرگ ترین لطفیه که به خودت میکنی

و اصلاا خجالت آور نیست

خداروشکر خوندی👏🏻🌹

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
سلام عزیزم موفق باشی اول از همه بگم که چرا اصلا باید خجالت بکشی درس خوندن و مستقل بودن بزرگ ترین لطف ...

قوربونت برمicon