2777
2789
عنوان

چهله سوره یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 682 پست
چرا قبول نشه عزیزم انشاالله شما بعد از پریود شروع کن به نماز خوندن نه تنها بخون اشکال نداره

پس فقط تنها سوره روبخونم کافیه؟ببخش اینهمه سوال پرسیدم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم برای گرفتاری برادرم هس لطفا ب نیت اون بخونید

چشم روزی که نوبتتون بود اعلام میکنم به همه

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

آره گلم کافیه

ازامروز بخونم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بله

چشم الان شروع میکنم بخونم..ممنونم..برام دعاکن..تا ۲۰روز بخونم؟بعدش خودتون میگین چیکارکنیم؟

چشم الان شروع میکنم بخونم..ممنونم..برام دعاکن..تا ۲۰روز بخونم؟بعدش خودتون میگین چیکارکنیم؟

تا بیست روز میخونیم

بعد دوباره از روز بیست ویک شروع میکنیم از اول لیست باز از روز اول و واسه نفر اول  میخونیم که تموم بشه چهل روز

تا بیست روز میخونیم بعد دوباره از روز بیست ویک شروع میکنیم از اول لیست باز از روز اول و واسه نفر او ...

مرسی عزیزم..منم پاشم بخونم..خداقبول کنه ازتون

من

سمانه جون الان سوره یس روخوندم..امروز نوبت شما بود..کلی دعات کردم..توهم دعاکن مشکلم حل بشه عزیزم

سمانه جون الان سوره یس روخوندم..امروز نوبت شما بود..کلی دعات کردم..توهم دعاکن مشکلم حل بشه عزیزم

سلام ممنونم عزیزم حتما گل نازم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
من

سلام عزیزم یک فراز از جوشن کبیر و سوره یاسین رو به نیت شما خوندم انشاالله که هر چه زودتر به حق این ماه عزیز گره از کار برادرتون باز بشه

عزیزم یلدا خانومی هم به نیت شما خونده دسترسی به اینترنت نداشت من به جاش اعلام کردم

سلام عزیزم یک فراز از جوشن کبیر و سوره یاسین رو به نیت شما خوندم انشاالله که هر چه زودتر به حق این م ...

سپاس فراوان انشاالله شما و یلدا خانوم هم حاجت روا بشین.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
سپاس فراوان انشاالله شما و یلدا خانوم هم حاجت روا بشین.

ممنون عزیزم انشاالله

امروز شنبه بیست و چهار رمضان برای حاجت روایی این عزیز ختم میکنیم سوره یاسین رو سمانه۶۱ انشاا ...

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام ب همه,دوست عزیز سمانه 61,سوره یس+فراز اول دعای جوشن کبیر به نیت حاجت شما خوانده شد.ان شالله ب برکت قلب قرآن هرچه زودتر بخواست خدای کریم حاجت روابشی🌺🌺🌺

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم