2777
2789
عنوان

چهله سوره یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 682 پست
بسم الله الرحمن الرحیم سلام ب همه,دوست عزیز سمانه 61,سوره یس+فراز اول دعای جوشن کبیر به نیت حاجت شم ...

ممنون از قلب مهربان شما.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز شنبه بیست و چهار رمضان برای حاجت روایی این عزیز ختم میکنیم سوره یاسین رو سمانه۶۱ انشاا ...

به نیت سمانه  فراز اول جوشن کبیر و یاسین خوانده شد ان شاالله حاجت روا بشن و گره از کار برادرشون باز بشه

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
ممنون از قلب مهربان شما.

نظرلطفته خانم🌹🌹🌹

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
منم خوندم ولی جوشن کبیر نخوندم حتما باید بخونم اونو یا میشه نخوند

قبول باشع گلم

نه اشکال نداره دل بخواهیه

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

به نیت سمانه خونده شد،،انشالله حاجت روا بشن،،التماس دعا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام عزیزم کامل شدین؟ انشاءالله حاجت رواشیم همگی 

سلام عزیزم بله تکمیل شده

میخاستین شرکت کنین؟؟

آره عزیزم انشاءالله جاجت رواشید. قبول باشه 

عزیزم شرمنده چون تکمیل شده و لیست رو اعلام کردم نمیتونم تغیرش بدم ولی اسمتون رو یاداشت میکنم هر روز خودم یه دونه براتون میخونم انشاالله برای ختم بعدی خبرتون میکنم

یا اینکه اگه میتونید الان یه دونه به نیت نفر اول بخونید من به جای اسم خودم اسم شما رو مینویسم

عزیزم شرمنده چون تکمیل شده و لیست رو اعلام کردم نمیتونم تغیرش بدم ولی اسمتون رو یاداشت میکنم هر روز ...

میتونن ب جای من باشن عزیزم! شما خودت مدیر گروه هستی,اصلا اشکالی نداره.

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
میتونن ب جای من باشن عزیزم! شما خودت مدیر گروه هستی,اصلا اشکالی نداره.

نه عزیزم فعلا که جوابی ندادن ولی اگه خواستن جای خودم باشن منم هر روز میخونم😍😍

بسم الله رحمان رحیم

امروز یکشنبه بیست و پنج رمضان برای حاجت روایی این عزیز ختم میکنیم سوره یاسین رو

وKhodayman(باردار شدن)

انشاالله که به حق این ماه عزیز و به حق مادر حضرت عباس دامنشون سبز بشه ومادر بشن🙏🙏