2777
2789
عنوان

چهله سوره یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 682 پست

من خوندم فراز اول جوشن کبیر بعلاوه سوره یاسین 

سمانه خانوم ان شاء الله حاجت روا بشی

دوستان کاش بشه همه بیاییم بگیم خوندیم اینجوری شاید بهتر باشه

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرساعتی مشخصی میخونین یا نه

نه عزیزم فرقی نمیکنه ولی موقع اذان و موقع ظهر زمان حاجت روایه اگه بتونی اون موقع بخونی بهتره

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

من خوندم فراز اول جوشن کبیر بعلاوه سوره یاسین  سمانه خانوم ان شاء الله حاجت روا بشی دوستان کا ...

قبول باشه گلم بله درست میگی اگه هر روز همه اعلام کنن خیلی خوبه حس خیلی خوبی میده به اونی که نوبتشه

امروز شنبه بیست و چهار رمضان برای حاجت روایی این عزیز ختم میکنیم سوره یاسین رو

سمانه۶۱

انشاالله که به حق این ماه عزیز گره از کار برادرشون باز بشه

بسم الله رحمن الرحیم چهله سوره یاسین به مدت چهل روز هر روز به نیت یک نفر چون بیست نفر بیشتر شرکت نکر ...

عزیزم من نتونستم باجمع بخونم..باید تنها بخونم..دیروز هم پریود شدم..شرمنده توروخدا..حلالم کنین..وبرام دعا کنین

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم من نتونستم باجمع بخونم..باید تنها بخونم..دیروز هم پریود شدم..شرمنده توروخدا..حلالم کنین..وبرام ...

عزیزم پریودی اشکال نداره میتونی بخونی

عزیزم مشکلی پیش نیاد بانبودن من؟الانم ی تاپیک زدم ولی کسی جواب نداده.چون نمازنمیخونم فعلا..میگم بعدپریودی ایشالاه شروع کنم به خوندن نمازم بعد شروع کنم.

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بنظرشما نماز نخونم چله قبول میشه؟واینکه فقط تنها سوره یس روبخونیم یا چیزایی که تو نت گفته اونارم بخونیم؟مثلا قبلش میگه صلوات بفرستین یا بعدش دعای خاصی نوشته

عزیزم مشکلی پیش نیاد بانبودن من؟الانم ی تاپیک زدم ولی کسی جواب نداده.چون نمازنمیخونم فعلا..میگم بعدپ ...

عزیزم پریودی اشکال نداره یعنی نمیتونی اخه الان دیگه لیست تکمیل شده و به همه بچها گفتم

عزیزم پریودی اشکال نداره یعنی نمیتونی اخه الان دیگه لیست تکمیل شده و به همه بچها گفتم

نمازم چی؟میگم نماز نمیخونم شاید قبول نشه ازم

بنظرشما نماز نخونم چله قبول میشه؟واینکه فقط تنها سوره یس روبخونیم یا چیزایی که تو نت گفته اونارم بخو ...

چرا قبول نشه عزیزم انشاالله شما بعد از پریود شروع کن به نماز خوندن

نه تنها بخون اشکال نداره

نمازم چی؟میگم نماز نمیخونم شاید قبول نشه ازم

بعد از پریود شروع کن به خوندن نماز 

بعد از پریود شروع کن به خوندن نماز 

یعنی چله رو شروع کنم بعدش نماز بخونم..اشکالی نداره؟