2777
2789
عنوان

شیو و لیزر😭🙈

99 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه جایی میرم لیزر با دستگاه کندلا مرکز خوبی هم هست توی جلسه ای سوم یا چهارم شارژ هستم

مگه نباید جلسه اول شارژ دوماه بعدی سه ماه و همین طور عقب تر بر چرا من هر دوماه باید برم با اینکه سه الی چهارمین جلسه ای شارژمه گفتن هروقت30 درصد مو ها در امد بیا من که باید ۱۰۰ روز دیگه میرفتم همون هفته اول موها خیلی شون در اومدن و جای معتبر هم رفتم فول بادی مشکل هرمونی ندارم

خب بر اساس میزان شات و رویش مو و پوست جلسات رو براتون تنظیم میکنند. قانون نیست که حتما هر جلسه یک ماه بیشتر بشه.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب بر اساس میزان شات و رویش مو و پوست جلسات رو براتون تنظیم میکنند. قانون نیست که حتما هر جلسه یک ما ...

چرا خیلی میگن باید اینطوری باشه.من خودم دوست های زیادی دارم که چند سال یه بار میرن شارژ

چرا خیلی میگن باید اینطوری باشه.من خودم دوست های زیادی دارم که چند سال یه بار میرن شارژ

اون آخرشه عزیزم

اپراتور خیلی دقیق و بهتر میدونه که چطور تنظیم بکنه جلسات شارژ رو

کلا چهار جلسه رفتید، یا چهار جلسه شارژ رفتید؟

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

هرجا بری برای اینکه پول بگیرن میگن خوبه بیا

پس مرکزتون رو عوض کنید دیگه اگه راضی نیستید