2777
2789
عنوان

زندگی سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 31 پست
نمیشه ۱۵ ساله بهش فرصت دادم وقتی کار اشتباه میکنه میام تا حرف بزنم میگه چقدر زر میزنی فکرت کثیفه میگ ...

خدایی خیلی زشته حرفاش مخصوصا مورد آخرش خدا به داد دلت برسه دعا میکنم دلت آروم بشه

تو هم بگو از خودت مایه بذارتو بمیری.خودش به طلاق راضی هست؟

اره مجبوره سرد شدم بهش گفتم نزار کار به خیانت بکشه چون من دیگه زد دادم خستم بزار با ابرو اومدم با ابروهم برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو از اون زندگی بکش بیرون نفقه بچه هارو هم قانونی مجبور کن بده،تا عمر داره کار کنه بده به تو

هنوز جوونم خوشگلم هستم اخلاقم شاد و شوخی همه هم دوستم دارن ولی دارم اینجا روحیم و از دست میدم من از همه متنفر شدم حس میکنم هرکی میاد دورم الکیه نقش بازی میکنه

خب بعد طلاق سرپناهی داری داخلش زندگی کنی؟

نه مهم نیست کرایه میکنم دیگه بعدش میرم سر کار اجاره میدم مستمری پدرمم هست .....یه خرابه میگیرم یه جا پایین شهر طرف خونه دوستم ۱۵۰ رهن کامل دارن جاشم میگه خوبه ولی این خونه ای که توشم خرابه تره😊

خب بعد طلاق سرپناهی داری داخلش زندگی کنی؟

۴۰۰ میده بهم ۱۵۰ میدم رهن .....یکمم ات و اشغال از سمساری میخرم ...از خیریه هم کمک میگیرم مدارک پزشکی هست از لحاظ جسمی داغونم

نه مهم نیست کرایه میکنم دیگه بعدش میرم سر کار اجاره میدم مستمری پدرمم هست .....یه خرابه میگیرم یه جا ...

آبجی خوب فکرات رو بکن پول اب و برق و گازم هست.

وقتی جدا بشی جامعه دید بد به ادم داره.

منم دلم میخواد جدا بشم اما نه کاری دارم نه سرپناهی

۴۰۰ میده بهم ۱۵۰ میدم رهن .....یکمم ات و اشغال از سمساری میخرم ...از خیریه هم کمک میگیرم مدارک پزشکی ...

توکل بر خدا

سخته ، تونستی از همسرت بیشتر بگیر

الان همه چی خیلی گرونه ،ی کار خوب پیدا کن

با بچه هات با آرامش زندگی کن

تو کمیته امداد و اینا هم برو ، کمک میکنن برای تحصیل و کارای بچه هات

من خاله ام همسرش فوت کرده ب پسرش کمک میکنن

۴۰۰ میده بهم ۱۵۰ میدم رهن .....یکمم ات و اشغال از سمساری میخرم ...از خیریه هم کمک میگیرم مدارک پزشکی ...

خیلی سختت میشه.

متولد ۷۶ هستی؟

من ۷۴.

خرج مدرسه و لباس بچه هات و......

من میگم اگر میتونی کلا نادیده اش بگیر تو زندگی برا خودت زندگی کن انگار اون وجود نداره.

تا اونم حداقل خرج خودت و بچه هات بده و مستمری هم که داری پس انداز کن

خیلی سختت میشه.متولد ۷۶ هستی؟من ۷۴.خرج مدرسه و لباس بچه هات و......من میگم اگر میتونی کلا نادیده اش ...

عزمزمه متاهل باشی مستمری نداری ....خیلی سخته زندگی با آدمی که تا تقی میخوره نون نمیخره تو خونه بزار بهت بگم اسیرم به خدا قسم دیروز به دخترم گفتم زنگ بزن بابات بگو داریم میریم خونه خالت گوشی رو بلندگو بود صداش بلند کرده نمیخواد ببرینش معلوم نی میخواد بره پیش کی باکی باشه هرچی بگی گفت گفتم ولش شبش خودش رفته خونه مامانش جای داداش و زنداداش میخنده صداش بلند میکنه که من بشنوم بسوزم

خیلی سختت میشه.متولد ۷۶ هستی؟من ۷۴.خرج مدرسه و لباس بچه هات و......من میگم اگر میتونی کلا نادیده اش ...

از همین اول بچه هار نمیبرم برم یکم خودم ک جمع کنم یه کاری کنم نفقه بچه ها هم هست دیگه تازه اگه بچه هار یده که نمیده فکر کنم بچه هام کلا با من دوست دارن باشن چون تفریح و گردشوون حتی تا تو کوچه میبردم دلشون واشه خیر سرمون ماشین داشتیم ولی تا داداشش با زنش جایی نمیرفتند زنگ نمیزدند ماهم حق رفتن نداشتیم

آبجی خوب فکرات رو بکن پول اب و برق و گازم هست.وقتی جدا بشی جامعه دید بد به ادم داره.منم دلم میخواد ج ...

به خدا جامعه تو میگی من تو خونه شوهرم پیش همه میگه خرابه جن..دست به قرآن همه همین الان شوهرم دارم به چش بد نگام میکنن و هر چی سرم بیاد میگن حقشه حتما کاری کرده الان اسیرم به قرآن قهر میکنه باهام پول نکنم نمیده ۳ روزه داریم نون کهنه میخوریم بچه هامم دارن اذیت میشن تا جاریم و شوهرش بیرون نرن زنگ نزنن ماهم حق بیرون رفتن نداریم جلوی همه هم میگیره خوردم میکنه قلبم درد گرفته دیگع فکر کن حاظرم برم ظایعات جمع کنم گدایی کنم ولی با این مرد زندگی نکنم