شوهری که قهر میکنه حتی مقصره معذرت بلد نیست برا رابطه میاد ..وقتی هم قهره من و بچه هام از همه چیز محرومیم اصلا اهمیت نمیده چه کار بدت میاد همون و میکنه ...به فکر جاریته خیلی بهش اهمیت میده حتی تو بازی ببینه من دارم برنده میشم از جاریم به اون کمک میکنه میگه نمیزارم ببازی ......و خیلی چیزای دیگه دیروز گفتم ماشین و بفروش طلاقم بده میرم از اینجا ماشینش ۶۰۰ میخرن پرایده ۴۰۰ من ۲۰۰ خودش یه متور بخره بره سر کار امروز گفت بده ببرم بفروشم منم پای حرفم هستم فقط طلاق دختر شهیدم مستمری پدرم هست سرکارم میرم یکم تونستم خودم و جمع کنم بچه هامم میبرم
توی این زندگی من همه چیزو از دست دادم سلامتی جسمی که برا کتکا شوهرم زد بود همه میگن خوب شده دیگه نمیزنه آره ولی از لحاظ روحی داغونم میکنه اذیتم میکنه خستم
اول باهاش حرف بزن اگر درست نشد برو طلاق.برای بچه هاتم که میبری باید هرماه خرجشون رو بده
نمیشه ۱۵ ساله بهش فرصت دادم وقتی کار اشتباه میکنه میام تا حرف بزنم میگه چقدر زر میزنی فکرت کثیفه میگم تو تو بازی ما چرا دخالت میکنی میگه یه بازی هست دیگه کشش میدی ولی بازم تکرار میکنه حتی بدتر تا من بسوزم تو جمع میگه زنداداش تو ببری زن من میمیره