2777
2789
عنوان

زندگی سمی

121 بازدید | 31 پست

شوهری که قهر میکنه حتی مقصره معذرت بلد نیست برا رابطه میاد ..وقتی هم قهره من و بچه هام از همه چیز محرومیم اصلا اهمیت نمیده چه کار بدت میاد همون و میکنه ...به فکر جاریته خیلی بهش اهمیت میده حتی تو بازی ببینه من دارم برنده میشم از جاریم به اون کمک میکنه میگه نمیزارم ببازی ......و خیلی چیزای دیگه دیروز گفتم ماشین و بفروش طلاقم بده میرم از اینجا ماشینش ۶۰۰ میخرن پرایده ۴۰۰ من ۲۰۰ خودش یه متور بخره بره سر کار امروز گفت بده ببرم بفروشم منم پای حرفم هستم فقط طلاق دختر شهیدم مستمری پدرم هست سرکارم میرم یکم تونستم خودم و جمع کنم بچه هامم میبرم

توی این زندگی من همه چیزو از دست دادم سلامتی جسمی که برا کتکا شوهرم زد بود همه میگن خوب شده دیگه نمیزنه آره ولی از لحاظ روحی داغونم میکنه اذیتم میکنه خستم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کراش روجاری یا چییی

خیلی اهمیت میده بهش گفتم میرم راحت باش بپیر براش حتی اون سرما بخوره این جوش میزنه هی راهنمایی میکنش فلان نکنی فلان نشی ولی من بمیرم میگه چه لوسی چی شده حالا نمیمیری دکترم نمیبره

اول باهاش حرف بزن اگر درست نشد برو طلاق.برای بچه هاتم که میبری باید هرماه خرجشون رو بده

نمیشه ۱۵ ساله بهش فرصت دادم وقتی کار اشتباه میکنه میام تا حرف بزنم میگه چقدر زر میزنی فکرت کثیفه میگم تو تو بازی ما چرا دخالت میکنی میگه یه بازی هست دیگه کشش میدی ولی بازم تکرار میکنه حتی بدتر تا من بسوزم تو جمع میگه زنداداش تو ببری زن من میمیره

بمیرن همچی مردایی

نمیمیرند مارو میکشن منم دیگه مهم نیست میخوام برم هرجور شده میرم باید برم خستم کم آوردم جاریمم میدونه این بهش اهمیت میده شب در میون میان خونه مادر شوهرم طبقه پایین هی مارم صدا میزنن دوشنبه من نمیرم شوهرم میره مخنده و صداش بلند میکنه میگه بشنوه بسوزه بهش گفتم میخوام برم برام مهم نیست خوش باشین باهم

نداشته باشیم باید برم دارم دیوونه میشم چند وقته نه مویی شونه کردم نه ارایشی چرا چون به چشم آقا نمیام

برا دل خودت کار کن

آرایش کن

مو شانه بزن

فقط ب عشق خودت

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خیلی اهمیت میده بهش گفتم میرم راحت باش بپیر براش حتی اون سرما بخوره این جوش میزنه هی راهنمایی میکنش ...

واااا واقعیه این حرف!!!!

نه هر قصاب ماهر میکند پوست، نه هر نون و نمک خور میشود دوست🔒

نمیشه ۱۵ ساله بهش فرصت دادم وقتی کار اشتباه میکنه میام تا حرف بزنم میگه چقدر زر میزنی فکرت کثیفه میگ ...

خودت رو از اون زندگی بکش بیرون

نفقه بچه هارو هم قانونی مجبور کن بده،تا عمر داره کار کنه بده به تو