2777
2789
عنوان

دعا یا طلسم

181 بازدید | 35 پست

بمن گفته تا 40 روز تاثیر واقعی میزاره الان 31 روز گذشته حتا نشونه ندیدم

به پسره گفتم بریم تو رابطه میگه رفیقم بمون ولی شرط من اینه ک رابطه جنسی ام داشته باشیم همون سطحی چون مجردم

نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که به خدا ایمان داشته باشه دنبال دعا نویس نمیره. با پایین ترین افراد و اجنه و ... بخوای مشکلت حل ...

رابطه رو از اول میگف الان میگ داشته باشیم بعدم میخام بگیرمت ولی منظورش کامل نیست دوستم میگه قبول بعد ی کاری کن کامل بزنه بگیرتت

کسی که به خدا ایمان داشته باشه دنبال دعا نویس نمیره. با پایین ترین افراد و اجنه و ... بخوای مشکلت حل ...

منم اصلا به دعا اعتقاد ندارم خوششمم نمیاد ولی برعکس بعضی دورو بریام وحشتناک اعتقاد به دعا دارن چطوری بهشون بگم خوب نیست اطلاعات راجبش کمه؟

رابطه رو از اول میگف الان میگ داشته باشیم بعدم میخام بگیرمت ولی منظورش کامل نیست دوستم میگه قبول بعد ...

گناهه عزیزم. دعا گرفتن گناهه. کسی که ازین راه کارهاش رو جلو ببره خدا باهاش قهر میکنه. دیگه خدا بهش نگاه نمیکنه. کارت میفته دست همین جور د عا نو یسا و اجنه . دیگه یه روز بخوای برگردی به خدا با چه رویی

رابطه رو از اول میگف الان میگ داشته باشیم بعدم میخام بگیرمت ولی منظورش کامل نیست دوستم میگه قبول بعد ...

برا تن و بدن خودت ارزش قائل باش اینو میگم چون نمیدونم معتقد هستی یا نه اگر هستی که گناهه اگرم نیستی که بدون ارزشت بیشتر از این حرفاست

گناهه عزیزم. دعا گرفتن گناهه. کسی که ازین راه کارهاش رو جلو ببره خدا باهاش قهر میکنه. دیگه خدا بهش ن ...

من کاری بدی نکردم عاشق یکی بودم بهش نرسیدم حسرت شد نمیخام این یکی حسرت شه دعا برا محبت اشکال نداره