2777
2789
عنوان

دعا یا طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 35 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره شنیدم یه بنده خدایی بود دعا خورش کرده بود بعد از یه مدت روانی شد سر گذاشت به بیابون با طلسم داری ...

اینقدر خوانوادمون طلسم کردن خعلی بدبختی کشیدیم ولی جنی نشدیم

خدایی چتونه، چی کم دارید،چطور بزرگ شدید که حاضر میشید باج بدید اونم جنسی تا طرف باتون بمونه.

ما با شوهرامونم اینطور نیستیم

یکم عزت نفس دختر نازم مگه چی کم داری که تن به همچین شرط هفت باری بدی.

عزت مند زندگی کن خدا رو در نظر داشته باش وگرنه تو کل کارات حسرت میخوری

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

اینقدر خوانوادمون طلسم کردن خعلی بدبختی کشیدیم ولی جنی نشدیم

کار یباره . از من به تو نصیحت اگرم اطرافیانت این کارو کردن تو نکن جز بدبختی چیزی نداره شاید از اون جریان نتیجه بگیری اما از جای دیگه یقه آدمو میگیره

من کاری بدی نکردم عاشق یکی بودم بهش نرسیدم حسرت شد نمیخام این یکی حسرت شه دعا برا محبت اشکال نداره

اگ قرار بود با رابطه کامل داشتن باهات ازدواج کنه

الان تمام فاحشه های شهر با مشتری هاشون ازدواج کرده بودن

انقد بی ارزش نکنید خودتونو

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

نه میگم دیدین یا شنیدین

عزیزم اینا همه اش الکیه

حتی ممکنه تا مدتی جواب بده و بیاد سمتت ولی یهو عین یک انرژی منفی یکجایی اثرش برمیگرده. دوستم برای پارتنرش دعا گرفته بود. داشتن تا ازدولج هم میرفتن یهویی بهم خورد.

بهترین چیز چله حق شناسه

اگر واقعا میخوایش این چله رو تمتحان کن.ولی یادت باشه به زور از خدا نخوایش

دخترم پسر رسما بهت گفته هیچ اهمیتی نداری فقط بیا من ازت سو استفاده کنم من ادم تعهد و ادامه دادن عاشق شدن و... نیستم

بعد تو علاوه بر اینکه یکی نزدی تو دهنش بلاکش کنی رفتی دعا گرفتی بعد تازه میگی دوستم میگی اگه کامل انجام بده میگرتت دوستت دیگه از همه بدتر چرا فکر کردی برای این پسر این چیزا مهم! مگه قحطی پسر شد

میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵

من اجازه ندادم اگ دقت کنی به پیامام

آفرین. منتظر باش تا آدم درستی سر راهت قرار بگیرع این اصلا قابل اعتماد نیس. تورو برا ازدواج نخاد تو حس پیدا کنی وابسته بشی بعد جداشه تکلیف اون وقتی ک پاش میزاری و روحیه ات چی میشه!!!!

۷ سال خواننده خاموش بودم