2777
2789
عنوان

ازدواج

141 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من خودم متاهلم سوال یکی ازدوستای باشگاهم هست اگه یه پسربیادخواستگاری سربازی نرفته باشه هیچ پشتوانه مالی نداشته باشه خونه وماشین نداره تحصیلات لیسانس سرکارباحقوق ماهی ۴۰یا۴۵ ،تایم کاریش از۴صبح تاده شب باشه ازدواج میکنید یانه بادلیل؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چون سربازی نرفته وهمین دردسربراش ساعت کاریش هم خیلی زیاده خونه که هیچ حداقل ماشینم نداره البته اگراخلاقش خوب باشه وزن دوست جنمم داشته باشه نامزدمیکنم دوسه ساله خودشوجمع کردازدواج میکنم

من خودم مجردم همچین خواستگاری داشتم

ببین پسره خیلی خوشگل بود بور و چشمای آبی

من فکنم ۱۹سالم بود ببین اون موقعه ما مستاجر بودیم

من با پسره قرار شد که پشت گوشی حرف بزنیم تا همو بشناسیم پسره خیلی پسر خوبی بود

ولی بازم خدا داند چون مادر و پدرش خوب نبودن خیلی جاها رفته بودن ندادن

وقتی همسایشون اومد به مامانم گفت که نده مامانمم دیگه نذاشت بگذریم

ولی اون اقا الان ازدواج کرده خداروشکر شنیدم که تو تالار عروسی گرفته بعدش اونجایی که دختره گفته رفته خونه گرفته یعنی توی شهر

ببین این وصلت یه جوریه هیچ کسی نمیتونه که تضمین کنه

تحقیق کنن فقط به حرف یک نفر اعتنا نکنن

خانواده خیلی خیلی مهمه

اینم یه تجربه شد برای من...

من خودم مجردم همچین خواستگاری داشتم ببین پسره خیلی خوشگل بود بور و چشمای آبی من فکنم ۱۹سالم بود ببین ...

درسته اگه سالم باشه واهل زندگی همه ی اینارومیتونه بدست بیاره بنظرم بایدبیشترتحقیق کنه وجلسه مشاوره ازدواج بره

درسته اگه سالم باشه واهل زندگی همه ی اینارومیتونه بدست بیاره بنظرم بایدبیشترتحقیق کنه وجلسه مشاوره ا ...

اره حتی من قشنگ اون شبو یادمه که وقتی بهش گفتم نه با بغض گفت چرا نه بریم پیش مشاور اونا بتونن منو متقاعد کنن

منم مجبور شدم به دروغ بگم یکی دیگه رو میخوام

ببین وضعیتشو خوب بسنجه خوب چشماشو باز کنه

توی این وضعیت اقتصادی همه اینارو در نظر بگیره

اصلا رو دربایستی نداشته باشه

اره حتی من قشنگ اون شبو یادمه که وقتی بهش گفتم نه با بغض گفت چرا نه بریم پیش مشاور اونا بتونن منو مت ...

کاش حداقل مشاوره رومیرفتید،به ف ا ل نیک بگیرانشالله خیربوده

مورد شما پدرومادرمیگیدخوب نبودن خانواده خیلی مهمه

اره برای من یکی میگفت مامانش خوب نیس اون یکی میگفت باباش خوب نیس

پسره سه سال بود که میرفت خواستگاری چیزیه که از دیگران شنیدم من نمیگم

من الان ۲۱ سالم خوبش پیدا شد میرم پیدا هم نشد نمیرم دیگه کسی از بی شوهری نمرده که...

کاش حداقل مشاوره رومیرفتید،به ف ا ل نیک بگیرانشالله خیربوده

اره ببین میگم که بچگی کردم به حرف مامانم گوش دادم مامانمم گاهی اوقات میگه همسایشون نزاشت

ولی هیچ کار خدا بی حکمت نیست

إنشاءالله همهی مجردا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن

اره برای من یکی میگفت مامانش خوب نیس اون یکی میگفت باباش خوب نیس پسره سه سال بود که میرفت خواستگاری ...

الان سن ازدواج بالارفته بااین اقتصاد وگرونی شماکه سنی نداری انشالله یه بهترولایق ترسرراهت قراربگیره