2777
2789
عنوان

عمل بینی

69 بازدید | 6 پست

سلامممم دوستان حالتون خوبه ؟

بیایید تجربیاتتون رو از عمل بینی به اشتراک بزارید لطفاً ماهم استفاده کنیم دعاتون میکنم

اول اینکه اگر برگردید عقب بازم بینی تون رو عمل میکنید یانه صادقانه جواب بدید لطفا مشکل خاصی براتون ایجاد نشده حساسیت آبریزش بینی مشکل تنفسی هرچیزی

و اینکه دکتر خیلی خوب و کاربلد توی تهران و کرج هم معرفی کنید کارش عالی باشه کمترین مراجعه کننده ناراضی رو داشته باشه طبیعی کار کنه من ببینیم نه خیلی گوشتیه نه استخوانی ولی تیغه ببینیم صاف نیست یه مقدار هم غوز دارم پره هاشم میخام یکم جمع شه در کل میخام طبیعی عمل کنم میشناسید کسی رو ؟؟ و اینکه سمت کدوم دکتر اصلا نرممم یعنی دکتری که افتضاحه دورشو خط بکشم

نظرسنجی

من ناراضی م خیلی حساس بودم نه رو بینی روی انتخاب دکتر خیلی تحقیق کردم انتخاب بدی داشتم مشکل تنفسی شدیددارم هردکتری میرم نصفشون میگن بینیت خوبه آسم داری چنتاشون هم میگن سینوزیت شدیدداری دکتراخودشون هم نمیدونن چه مرگمه ۲ ماه دیگه میشه ۲ساله که درگیر دکترم این ماه دیگه آخرین سیتی اسکن روانجام میدم که ببینم مشکل اصلی بعدمصرف داروهام چیه، چون فعلا نمیدونم مشکل اصلیم چیه نمیتونم اسم دکترم بگم ولی تو شهرجنوبی عمل کردم واینکه اگه حتما معلوم شه مشکل ازعمل بینی اسمش میگم گول عکسااینستانخوریدهمش فیکن واینکه من تاسه ماه بینیم واقعا زیبا بود الان کوچیک شده

منم بینیم قوز داشت وکمی افتاده بود، چنباربرو مطب دکتر یبار نرو، تو روزهای مختلف یا موقعه ای که میان برا چکاب برو، موقعی ک من رفتم هیچ کس ناراضی نبود بعد۱ماه رفتم همه ناراضی ها اونجا بودن دماغا افتضاح کج وکوله، همه گفتن دماغ تو رو حتما این دکترعمل نکرده خوبه ظاهرش ولی کوچیکه، عجله هم نکن گول پیجاوکامنتا رونخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناراضی م خیلی حساس بودم نه رو بینی روی انتخاب دکتر خیلی تحقیق کردم انتخاب بدی داشتم مشکل تنفسی شد ...

عزیزممممم انشالله که حل شه مشکلت 🥺🥺

یعنی از نظر زیبایی اوکی فقط از نظر تنفسی به مشکل خوردی ؟

خودت قبل از عمل مشکل سینوزیت و اینارو داشتی یا بعدش متوجه شدی مگه قبلش آزمایش اینا نمیگیرن ؟

عزیزممممم انشالله که حل شه مشکلت 🥺🥺یعنی از نظر زیبایی اوکی فقط از نظر تنفسی به مشکل خوردی ؟خودت قب ...

مرسی گلم. پل بینی م فرورفته دقیقااستخوان وسط دوتاچشم هست اونجارومیگم کمی فرورفته ولی تو سی تی اسکن چندماه پیشم هیچ مشکلی نبود، چون من بینیم استخوانی بودوقوز داشت خیلی خیلی تغییرکردم خودم متوجه تغییرات بینیم میشم ولی هرکی میبینه میگه خیلی خوبه، سیتی قبل عمل انحراف شدیدداشتم با پولیپ، سینوزیت نداشتم آزمایشام هم همه جوابشون خوب بود، فقط اینکه قبل عمل یه هفته حالت سرماخوردگی داشتم دارومیخوردم خوب نمیشدم بینیم کیپ بودبه دکترگفتم حس میکنم مریض شدم گفت اشکالی نداره دارو بخور