2777
2789

حتما یه بررسی بکنید که به بیماری دیابت یا همون قند مبتلا نباشید . البته بعصی افراد با اینکه دچار بیماری قند یا دیابت نیستندباز هم تمایل زیادی به مصرف شیرینی و خوراکی های شیرین دارند . اگه از خوردن شیرینی بابت مشکلات بیماری دیابت میترسید ، سعی کنید از شیرینی ها و یا شکلات یا خوراکی های بدون قند استفاده کنید .

حتما یه بررسی بکنید که به بیماری دیابت یا همون قند مبتلا نباشید . البته بعصی افراد با اینکه دچار بیماری قند یا دیابت نیستندباز هم تمایل زیادی به مصرف شیرینی و خوراکی های شیرین دارند . اگه از خوردن شیرینی بابت مشکلات بیماری دیابت میترسید ، سعی کنید از شیرینی ها و یا شکلات یا خوراکی های بدون قند استفاده کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یه بررسی بکنید که به بیماری دیابت یا همون قند مبتلا نباشید . البته بعصی افراد با اینکه دچار بیم ...

بیماری قندی ندارم اما بشدت تمایل به خوردن شیرینی دارم ، جوری که اگه امروز نخورم فردا عین مرغ سرکندم

بیماری قندی ندارم اما بشدت تمایل به خوردن شیرینی دارم ، جوری که اگه امروز نخورم فردا عین مرغ سرکندم

شاید قند خونتون پایین هست . سعی کنید یه ازمایش بدید .

ولی در کل تمایل به خوردن قند در بیشتر افراد خیلی شایع هست

به کیک و شیرینی جنون دارم نمیتونم جلوی خورم رو بگیرم 😔

فکر کنم پیس متخصص داخلی یا متخصص دیابت برید ، بتونند با داروهای خاص در این مورد بهتون کمک کنند . ولی فکر کنم یه مقداریش هم به صورت عصبی باش . یعنی بدون اینکه اختیاری داشته باشید به صورت ناخودآگاه تمایل به خوردن قند دارید .