2777
2789
عجباااا چرا میخوای دست ببری تو کار خانه خدا ؟؟؟بعدشم من باشگاه میرم کلی حرکت ورزشی هست برا کوچک کردن ...

نمیدونم ولی خدایی ازسینه هام خجالت میکشم احساس میکنم شوهرم دروغ میگه اینطورخوشم میاد بدتر بدم ازشون میادبراهمینه میگم عمل

همه چیش حتی نگاه های مردم عذابم میده😢

مردم به خدا هم نگاه بد میکنن .بیخیال لباس جذب نپوش همیشه شال بنداز سرت و شال پهن و بزرگ بخر .بعدشم منم سایز شما هستم تازه شیر هم دادم بزرگترن پس چرا اذیت نمیشم ؟؟سوتین هم خیلی مهم من همیشه به فروشنده میگم یه چی جمع کن میخوام

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشتا پنج که خوبه اصلا دکتر این سایز و عمل نمیکنه منو عمل میکرد که خودم با ورزش کوچیک کردم شدم نود

میشه بگید چه ورزشی کردید؟

خدایاممنــــــــــونم 🙏که میخای به پسر سالم و ناز👶 به زودی بزاری توی دلم 😊خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای خوبت 😘
نمیدونم ولی خدایی ازسینه هام خجالت میکشم احساس میکنم شوهرم دروغ میگه اینطورخوشم میاد بدتر بدم ازشون ...

اعتماد به نفس نداری خواهر من .وگرنه الان خیلیا میرن پروتز میکنن کلی ضرر و نقص رو به جون میخرن که بزرگ باشه فقط .بیخیال این فکر ها رو بریز دو برو باشگاه و سخت تمرین کن باور کن شیش ماهه جواب میگیری 

نمیدونم ولی خدایی ازسینه هام خجالت میکشم احساس میکنم شوهرم دروغ میگه اینطورخوشم میاد بدتر بدم ازشون ...

این روزا عملها همه ترس اور و خطرناک شده بخدا دست نزن بهش سعی کن سوتین جنس خوب بخری و محکم بلندی خیلی خوش فرم میشه سوتین فنری خیلی خوبه

خدایاممنــــــــــونم 🙏که میخای به پسر سالم و ناز👶 به زودی بزاری توی دلم 😊خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای خوبت 😘
نی نی هم خیلی دوستدارم ولی سقط شد😔

خب باشه منم سقط داشتم اما الان یه دختر دارم یه مدت هم اصن باردار نمیشدم اما ناامید نشدم دست نکشیدم جنگیدم و باور داشتم که شد ..انشالله خدا یه نی نی ناز بهت میده شک نکن 

اعتماد به نفس نداری خواهر من .وگرنه الان خیلیا میرن پروتز میکنن کلی ضرر و نقص رو به جون میخرن که بزر ...

رفتم والانم میرم خداکنه که خوب شن وگرنه دق میکنم

پس چرا همه دوستام ب من گیر میدن سینت بزرگه😢😢

من قدم بلنده همه بهم میگن دراز نردبان باید برم کوتا کنم خودمو؟؟؟بیخیال از حسودی میگن بعضی ها اصن کرم دارن مریضن میخوان همه رو اذیت کنن گوش نده اعتماد به نفستو قوی کن

رفتم والانم میرم خداکنه که خوب شن وگرنه دق میکنم

خوب تمرین کن حتی تمرین در خانه انشالله و حتما جواب میگیری