2777
2789

عاقا خدایی چطو دلتون میاد واسه غیر از درمان برین زیر تیغ جراحی  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون واقعاسخته 

چیش سخته؟!

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
نه عزیزم زنگ بزن یه مطب بپرس ولی عوارض داره صد درصد.ازدواج کردی؟بچه داری؟بعدا چطور میخوای شیردهی کنی

۶ساله ازدواج کردم ولی متأسفانه فعلابچه دارنشدیم😢بیخیال الان بحث ایناس راست میگی بایدزنگ بزنم 

۸۵ که خیلی خوبه ؛ از تصمیمت تعجب کردم. اگه خیلی شل و افتادس ک کرست ببندی درست میشه. از منم همینه. تا ...

منم شوهرم دوس داره اینطوری ولی خودم احساس نفس تنگی میکنم براهمینه قیمت مهمه برام چون خودم میخوام عمل کنم

عجباااا چرا میخوای دست ببری تو کار خانه خدا ؟؟؟بعدشم من باشگاه میرم کلی حرکت ورزشی هست برا کوچک کردن سینه بعدشم سوتین میخری بگو یه چی بده جمع کنه.برو باشگاه ‌الکی به خودت درد سر نده ..دختر عمه من دو از گوش همه  نی نی سایت ها سرطان سینه گرفته به هر دری زدن بسته بود کارش شده حصرت و گریه ..برید خدا رو شکر کنید سالمید چرا میخواین خودتون ناقص کنین ؟؟تمام اون سایت ها هم بخاطر جیب خودشون میگن 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
همه چیش حتی نگاه های مردم عذابم میده😢

بابا بیخیال خیلی حساسی تو

منم شوهرم دوس داره اینطوری ولی خودم احساس نفس تنگی میکنم براهمینه قیمت مهمه برام چون خودم میخوام عمل ...

خدا روشکر وقتی سالمی برای چی پستونای سالمتو میخای بزاری زیر تیغ دکترا ؛ ب نظر من این کارو نکن. تازه الان ب فکر اینن ک بزرگ کنن تو میخای عمل کنی و هزینه کنی تا کوچیک کنی. ب نظر من همه جذابیت یه زن به پستونا و فرم بدنشه ک باعث میشه مردو تحریک کنه. این نظر شخصی منه عزیزم هر طور خودت میدونی 

۶ساله ازدواج کردم ولی متأسفانه فعلابچه دارنشدیم😢بیخیال الان بحث ایناس راست میگی بایدزنگ بزنم 

به این فکر کن خدا بهت یه نی نی ناز بده و از شیره وجودت بگیره و رشد کنه .چون هر چی رو که باور داشته باشیم به دست میآریم. فکر عمل و ناقصی نکن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم