2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شنیدم به درد نمیخوره با این روش و سخته

آژانس مسافرتی ها هم خیلی هاشون فقط پول میگیرن میگن مدرک بده تضمین هم نمیکنیم یکسال صبر کن

از اینستا پیدا کن

واسه کدوم کشور میخوای

سلام من رشته ام حسابداری هستش..لطفا لطفا سوال منم هست!!هرکی هرچی درمورد اوسبیلدونگ میدونه بهم بگه خاهش میکنم..و اینکه اصلا واسه رشته حسابداری خوبه ارزششو داره زمان بزارم؟؟هنوز حتی روی زبانم هم کار نکردم اصلا نمیدونم کجا برم کلاس و هزینه هاش چطوره

همش الکیه...من خواهرم آلمانه منم المانی مدرکش دارم واقعا تا حضوری تو کشورشون مصاحبه نشی هیچ Ausbildung نمیتونی پیدا کنی اینو از منی که ده ساله المانی خوندم و مدرک b2 المانی دارم بشنو..لطفا هزینه الکی دفاتر مهاجرتی نکن

اولین باره این کلمه رو میشنومکدوم کشوره ؟

کشور نیست..اوسبیلدونگ،یه مدرک برای کشور آلمان هست!باید سطح زبان المانی تو تقویت کنی و مهاجرت کنی المان..حتی با دیپلم تجربی هم میشه بری و اونجا پرستاری بخونی..پرستار خیلی جذب میکنن!!

اولین باره این کلمه رو میشنومکدوم کشوره ؟

کشور نیست که. یه نوع اقامت هستش واسه المان

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

عزیزم خیلی ها رفتن با کمترین هزینه

خب من الان میخام صدمو بزارم لیسانس حسابداریم یک ترم دگ تموم پیشه..از کدوم ادمی مشاوره بگیرم ک اطمینانی باشه؟؟میشه ارشدمو اونجا بگیرم؟؟شما کسی و میشناسی بتونه خوب راهنمایی کنه؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز