2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست
از کجا میثونی باردار بشی خوشحال میشه شاید ناراحت بشه؟

اخه یه بار بهش گفتم من ناخواسته دوست ندارم باردار بشم اگه بشم سقطش میکنم کلی دعوام گرد که بچه منو حقنداری دست بزنی بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی از یه مشاور کمک بگیری البته افراد با هم فرق دارن 

منم وقتی ازدواج کردم شوهرم قبول نمیکرد رفتم کارهای اولیش رو کردم یعنی ازمایشخا رو بعددبا دکتر صحبت کردم یه روز با شوهرم رفتیم دکتر باهاش صحبت کرد و راضی شد البته ما بچه دار نمیشودیم و او باید عمل میکرد ولی اصلا راضی نمیشد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
وقتی اسپرم وارد کاندوم بشه بخوای بریزش تو سرنگ کلیش از بین میره تو این میون هم ممکنه میکروب هم بگیره ...

داخل سرنگ استریل میریزم کامل همرو میریزم ماه قبل انجام دادم دوبار ولی باردار نشدم نمیدونم این ماه میسه یانه

چرا از بین میره؟

دقیق نمیدونم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
میتونی از یه مشاور کمک بگیری البته افراد با هم فرق دارن  منم وقتی ازدواج کردم شوهرم قبول نمیکر ...

همه راه هارو رفتم فایده نداره آخه من۳۵ سالمه چیکار کنم چه تضمینی هست من ۳ سال دیگه باردارشم

یکی همکارام به شوهرش گفته بود قرص جلو گیری میخوره. بعد باردار شد بعد شوهره همه ش دعا میکرد بچه سقط ش ...

نه مطمعنم باردارشم خوشحال میشه فقط قبلش هی میگه نه،گفتم بهش قرص میخورم الکی ولی باز ول نمیکنه

داخل سرنگ استریل میریزم کامل همرو میریزم ماه قبل انجام دادم دوبار ولی باردار نشدم نمیدونم این ماه می ...

خوب پس وقتی انجام دادی و قصد انجامش رو داری پرسش برای چی هست 

داخل سرنک بله بیرونش چی بیرونش به دیواره واژنت میخوره 

با دکتر مشورت کنی بهتره 

کار نکن که بعدش مریضی و مشکل برات پیش بیاد اونوقت اواره مطبها بشی

نه مطمعنم باردارشم خوشحال میشه فقط قبلش هی میگه نه،گفتم بهش قرص میخورم الکی ولی باز ول نمیکنه

ازمایش دادی مثل ذخیره تخمدان 

بگو ازمایش دادم دکتر گفته ممکنه بگذره بچه داردنشیم

میتونی از یه مشاور کمک بگیری البته افراد با هم فرق دارن  منم وقتی ازدواج کردم شوهرم قبول نمیکر ...

همه راه هارو رفتم فایده نداره آخه من۳۵ سالمه چیکار کنم چه تضمینی هست من ۳ سال دیگه باردارشم

والا خانمهای 50 سال هم میتونه بادار بشه چرا نشی 

وقتی از اسپرم میریم میگن بیشتر از نیم ساعت اسپرم تو هوای ازاد زنده نمی مونه 

میخوام بدون اصلا تاثیر داره؟؟؟؟کسی انجامش داده؟؟؟؟

دوست من چندین ماه انجام داد ولی نشد . چون اکثر کاندوم ها لیدوکائین دارن و اسپرم رو از بین میبره . جدا از اون هم اسپرها تو هوای آزاد از بین میرن . واسه ماها که مستقیم میریزه توش به سختی باردار میشیم چه برسه با سرنگ 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
نمیشه چون موقه ارضا شدن درش میاره داخل نیست که بریزه تو

اوووف پس قید بچه رو بزن

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)