2777
2789
عنوان

بارداری

227 بازدید | 31 پست

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید همسرمن راضی نمیشه برا بچه دارشدن سن هردومون۳۵ هستش آیا کسی میتونه کمک فکری بکنه چطور باردار بشم البته وقتی بشم خوشحال میشه ولی اولش میگه نه،اصلا بدون کاندوم کاری نمیکنه میشه کمکم کنید من چیکار کنم چطور میتونم اون اسپرم وارد بدنم کنم و بارداربشم ایا با سرنگ یا هروسیله دیگری میشه؟

با سرنگ میتونی 🙄

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

راه دیگه ای نداره ک بشین باهاش حرف بزن اینقدبگوتاراضی بشه 

اصلابچه نداری؟؟اگ نداری سنت روبگوبگومن 20سالم نیس ک کلی وقت داشته باشم 

من برابچه دوم سوهدم اصلاراضی نبوددقیقا6ماه طول کشیدراضی شدنخ ک بچه نخادبخاطرراحتی پسرم میگفت یکی بسه 

الانکه باردارم اینقدخوشحاله ک نگوو

شماگولش نزن سعی کن راضیش کنی باحرف ودلیل ویکمم ناراحتی منتهاعقط رواعصابش نری ک بدتره بازبان خوش

وخدایی که بشدت کافیست
ببخشید ولی بعدنگه منکه مراقب بودم,بچه ازکجااومده؟

بعد که متوجه بشم باردارم یه شب کاندوم پاره میکنم بعداز یه هفته میگم مال کاندومس،من فقط بارداربشم فکر همه جاشو کردم

وقتی اسپرم وارد کاندوم بشه بخوای بریزش تو سرنگ کلیش از بین میره تو این میون هم ممکنه میکروب هم بگیره برات دردسر میشه این کار رو نکن 

کاندوم رو سوراخ ریز کن که متوجه نشه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
وقتی اسپرم وارد کاندوم بشه بخوای بریزش تو سرنگ کلیش از بین میره تو این میون هم ممکنه میکروب هم بگیره ...

چرا از بین میره؟

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃