2777
2789
عنوان

عکس📸 📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4216 بازدید | 216 پست
اگه رمانتون عاشقانه ست به نظرم فقط عکس دختر اصلی و پسره رو بزارید یا دختر اصلی رو هم کنار پسره بزاری ...

نمیخوام بشه داستانو تو تصویر حدس زد

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

موضوعش عاشقانه است؟

میدونی پوسترا یه کم سطحی و کلیشه ای هستن

یه پسر بین دو تا دختر یکیش باحجاب یکیش بی حجاب

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

موضوعش عاشقانه است؟ میدونی پوسترا یه کم سطحی و کلیشه ای هستن یه پسر بین دو تا دختر یکیش باحجاب یکیش ...

عاشقانه

اجتماعی

و بعضا طنز

عاشقانه اجتماعی و بعضا طنز

گفتی نمیخوای بقیه حدس بزنن ؟

این چیزی که من میبینم پسر عاشق اون دختر باحجابه چون باحجابه قیافه معصومی داره و اون یکی بدجتسه شرارت از نگاهش میباره بینشون موش میدونه و شاید پسره رو گمراه کنه

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

دوباره فرستادم

تصویر۱و۳

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

میشه بگی کجا میخوای منتشرش کنی؟

چون منم مینویسم ولی حیفم میاد تو شبکه های اجتماعی بذارم 😄

خب پسره چطور؟

بقیه شو درست گفتم ؟

پسره مجبور میشه بخاطرموقعیت و پول و ... با بدجنسه باشه

میشه بگی کجا میخوای منتشرش کنی؟ چون منم مینویسم ولی حیفم میاد تو شبکه های اجتماعی بذارم 😄

منم حیفم میاد هرجایی بزارم

اولین رمانته؟

منم شلید ادلین و اخرینم باشه

اگه جایی پیدا کردی ارزش کارو نیاره پایین به منم بگو

منم حیفم میاد هرجایی بزارماولین رمانته؟منم شلید ادلین و اخرینم باشه اگه جایی پیدا کردی ارزش کارو نیا ...

من خیلی ایده آلیستم

از کارای تکراری خوشم نمیاد از اینکه بشه حدس زد خوشم نمیاد

برای همین میرم که بنویسم بی خیال میشم چون اگه نشه چاپش کرد نمینویسم

یکم پسره رو بیشتر بهش فکر کن به نتایج بهتری میرسی😂

نگفتی چند درصد درست گفتم؟

من خیلی ایده آلیستم از کارای تکراری خوشم نمیاد از اینکه بشه حدس زد خوشم نمیاد برای همین میرم که بنوی ...

چاپ کردن دنگ و فنگ ها و دردسر های خودشو داره